E-bog med smoothie med grøntsager opskrifter
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

MIN NYE GREENIE E-BOG MED GRØNTSAGS SMOOTHIES

Jeg har besluttet mig for at lave meget mere mad inspiration i 2021 end jeg fik gjort i 2020. Vi har (stadig) meget lidt bordplads i køkkenet, men nu går vi blot og venter spændt på at få godkendelsen til sammenlægningen af vores nye og gamle lejlighed, så vi kan få mere. Vi lægger nemlig køkkenerne ned, da de ligger mod hinanden og får derfor KÆMPE køkken. I hvert fald ift. hvad vi har nu, og jeg GLÆDER mig. Men jeg kunne ikke vente flere måneder på at lave min nye greenie e-bog med grøntsags smoothies, som jeg faktisk har haft i støbeskeen et par år. Jeg har knoklet for at få den færdig, og nu er den her.

GRØN HVERDAG MED GREENIES – 14 SUNDE GRØNNE SMOOTHIES

MIN NYE GREENIE E-BOG MED GRØNTSAGS SMOOTHIES

KAN KØBES HER til 79 kr <3

Kager – hver dag & greenies hver dag

E-bogen går hånd i hånd med min tidligere e-bog “Kager – hver dag”, som indeholder 20 opskrifter på kager du kan spise hver dag. De er fyldt med grøntsager, ligesom mine greenies, der indeholder ca. 200 g grønt stykket, og ca. 100 g frugt eller bær. Kagebogen er glutenfri og sukkerfri og kan købes HER i min webshop.

Greenies til morgenmad eller mellemmåltid

De grønne smoothies i min nye bog, er nemme at lave, hvis du blot har en god blender. Mange sværger til sindssygt dyre blendere som koster mange tusinde kroner, men jeg vil vove at påstå at denne blender kan gøre arbejdet mindst ligeså godt. Det er den bedste blender jeg nogensinde har ejet, og den knuser alt frost helt smooth så der ikke er mærkelige klumper i din smoothie. Og den koster en brøkdel af de helt dyre, men selvfølgelig stadig lidt mere end de helt billige (som man godt kan bruge, men jeg vil i hvert fald anbefale den jeg har, hvis du ingen har endnu, eller overvejer at købe dig en ny).

Det kan være svært for mange at få nok grøntsager i skrutten dagligt (min. 600 g grønt og frugt dagligt), men det er SÅ nemt hvis du laver en eller to smoothies med grønt om dagen. Det tager mig et par minutter at lave mine greenies, og det smager hamrende godt – OG har du børn du er ked af ikke vil spise nok grønt, så prøv nogle af mine blends fra bogen. Jeg har markeret de mest børnevenlige, som sluges råt af dem under 10 på matriklen. OG af dem over 😉 Særligt ‘chokoladedrengen’ er et hit, og fyldt med groft grønt <3

Tag et kig på bogen HER, hvis du vil optimere din sundhed lidt, og sikre dig dit daglige grønne indtag på en lækker måde.

Jeg har smidt et par fotos fra bogen herunder, og du kan finde alle mine (e-)bøger i min shop HER.

ONLINE BOOTCAMP I JANUAR

Vil du med på min 6-ugers bootcamp fra d. 18. januar?

Du får:

  • min vægttabspakke inkl. kostplaner mm.
  • 6 ugers online sparring én til én med mig på mail, fast dag hver uge (når det passer dig bedst)
  • adgang til lukket FB gruppe med andre deltagere for inspiration & støtte

Det er HELT almindelig mad (evt. inkl. daglig grøn smoothie, hvis du synes), som du kan spise med familien. Du kan forvente at smide 3-6 kg på de seks uger, hvis du følger planen og der er både plads til kage & vin.

Du er også meget velkommen til at følge mig på Instagram @sydhavnsmor.dk hvor jeg deler meget mere inspiration (særligt i mine stories), både fra køkkenet og den store sammenlægning og renovering af #sydhavnshytten.

rødkålsmoothie
chokoladesmoothie med grøntsager
grøntsagssmoothie med gulerod

Del på Facebook

1 kommentar til “MIN NYE GREENIE E-BOG MED GRØNTSAGS SMOOTHIES”

  1. Godt nytår og et stort tillykke med den ny bog 🙂
    Du er bare go og jeg elsker at følge dig – tak 🙂
    Vi elsker grønne smoothies herhjemme!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Desserter
Sydhavnsmor

Chiagrød med jordbær

H.O.L.D nu H E L T kaje, hvor er jeg glad for jeg igen blev minder om, hvor godt denne chiagrød med jordbær smager. Chiagrøden

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top