May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hjemmelavet COOKIE DOUGH ICE CREAM uden mælk og sukker – slurp slurp!

benjerrycookiedough

To af mine is-favoritter er B&J’s Chocolate Fudge Brownie – og Cookie Dough Icecream’s. Derfor har jeg efter bedste forsøg, lavet mine egne varianter af disse fantastiske is. De smager selvfølgelig ikke identisk med Ben & Jerry’s, men de er absolut eftertragtede hjemme i Sydhavnshytten hos både gæster og fastboende 😉

Det skal du bruge til at lave Cookie Dough Ice Cream: 

-Denne nemme mælke – og sukkerfrie opskrift på is

Denne opskrift på disse lækre proteinrige Cookie Dough kugler (uden mel og sukker) – laves dagen før du skal bruge isen, og sættes i køleskabet. Du kan godt spise nogle af kuglerne, da portionen giver flere kugler end du skal bruge til isen.

-50 g. mørk (85 %, evt. sukkerfri) chokolade.

Sådan gør du:

Lav isen som i opskriften ovenfor. Smuldr/skær så mange af de KOLDE Cookie Dough kugler du har lyst til efter smag i isen, tilsæt hakket chokolade og frys hele balladen ned en halv/ hel times tid før servering.

Denne is skal ud i god tid, inden den skal kværnes, da det tager sin tid at tø den op.

Prøv dig frem ift mængder. Jeg er spændt 🙂 OG husk at Cookie Dough kuglerne og isen også smager HIMMELSK hver for sig! 🙂

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen