May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hjemmelavet COOKIE DOUGH ICE CREAM uden mælk og sukker – slurp slurp!

benjerrycookiedough

To af mine is-favoritter er B&J’s Chocolate Fudge Brownie – og Cookie Dough Icecream’s. Derfor har jeg efter bedste forsøg, lavet mine egne varianter af disse fantastiske is. De smager selvfølgelig ikke identisk med Ben & Jerry’s, men de er absolut eftertragtede hjemme i Sydhavnshytten hos både gæster og fastboende 😉

Det skal du bruge til at lave Cookie Dough Ice Cream: 

-Denne nemme mælke – og sukkerfrie opskrift på is

Denne opskrift på disse lækre proteinrige Cookie Dough kugler (uden mel og sukker) – laves dagen før du skal bruge isen, og sættes i køleskabet. Du kan godt spise nogle af kuglerne, da portionen giver flere kugler end du skal bruge til isen.

-50 g. mørk (85 %, evt. sukkerfri) chokolade.

Sådan gør du:

Lav isen som i opskriften ovenfor. Smuldr/skær så mange af de KOLDE Cookie Dough kugler du har lyst til efter smag i isen, tilsæt hakket chokolade og frys hele balladen ned en halv/ hel times tid før servering.

Denne is skal ud i god tid, inden den skal kværnes, da det tager sin tid at tø den op.

Prøv dig frem ift mængder. Jeg er spændt 🙂 OG husk at Cookie Dough kuglerne og isen også smager HIMMELSK hver for sig! 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top