May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Den bedste blender fra Wilfa

Wilfa power fuel
Indeholder reklamelink

Jeg får så mange spørgsmål angående min blender fra Wilfa, efter at jeg er begyndt at dele mange opskrifter på smoothies og greenies i mine stories på Instagram. Derfor ville jeg lige dele med jer, hvilken blender jeg synes er den bedste blender fra Wilfa.

Den bedste blender fra Wilfa

Jeg har før haft en Wilfa blender, der gav op. En dag vaskede jeg den og så virkede den ikke længere. Det samme skete for en veninde der havde samme, ældre, model. Men denne er simpelthen fantastisk, fordi den kværner ALT og gør det helt tyndtflydende og har en super kraft, der gør det nemt at blende alt fra nødder til supper.

Jeg bruger oftest min stavblender når jeg laver mine nemme kager. Men blenderen her bruger jeg fx både til min saltkaramelis med grøntsager, smoothies og greenies – og meget andet. Ja, jeg bruger den faktisk hver eneste dag og jeg er hamrende glad for den.

Den er nem at gøre ren, og den er nem at bruge.

Det er en Wilfa Power Fuel blender jeg har og jeg kan KUN anbefale den, hvis du ønsker dig en god blender i høj kvalitet der kan kværne alt helt glat og fint <3 Den kan indeholde 1,5 l. væske & har 1200 watt. Blenderen kommer med 3 forudindstillede programmer til suppe, smoothie og greenie. Desuden har den pulse-funktion og tre hastigheder, som gør man kan lave alt på den. Jeg er vild med min, i hvert fald <3

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top