May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Fra buttet til babe på 3 uger

frabuttettilbabe

Ammen altså, jeg ved det godt! Det er jeg-skal-safsusme-af-med-alle-mine-deller tid LIGE NU, over alt på de sociale medier. Og når der er en smart hype i gang, kan Sydhavnsmor næsten ikke dy sig for at følge trenden. DERFOR, skal jeg selvfølgelig også liiiige snige en pre-sommer bikini bootcamp ind, inden flashe-ferien HER for alvor går løs om få uger. Hovedsageligt fordi jeg ikke kan mase min ellers så nydelige flade mås ned i nogle af mine jeans længere (bortset fra de strech I ser på billedet!). Alt mit sommertøj fra sidste sommer er præcis en størrelse for lille og jeg har simpelthen ikke råd til at skovle nye klæder hjem i skabet.

Vil I joine mutter her, så gi’ den los med gode tips til sunde måltider, så vi kan inspirere hinanden, for jeg kan ærlig talt godt føle mig lidt sløv i betrækket, når det gælder inspiration til den grønne afdeling pt. I kan følge med i det hele over instagram @sydhavnsmor.dk, hvor jeg dagligt vil spamme mine indtagelser. Og så vil jeg selvfølgelig lige opdatere en gang ugentligt på Havnemoder-bloggen, hvordan det går med (forhåbentlig) at blive en (lidt mindre buttet) babe 😉 Og det skal lige siges: babes kan sagtens være buttede (tak)!

 Mr. Bagel vil jeg forsøge at rasle af mig i UGE 1., med DENNE glimrende metode endnu engang. For sidst var den jo ret effektiv. I så fald vil jeg skære ned på kødet og i stedet hovedsageligt køre proteiner fra andre kilder ned i mit svælg. Og så er der selvfølgelig alle DISSE nemme, sunde (og økologiske) aftenmåltider, der oven i købet kan laves for under en 20’er per mand, som kan inspirere.

I UGE 2 vil jeg for første gang i mit liv køre striks efter LCHF principperne (som jeg lige skal orientere mig i, hvad præcist indebærer). I UGE 3 vil jeg spise efter min blodtype. Jeg er A positiv og derfor skal jeg vist leve udelukkende som vegetar og spise masser af chili, men alt det kommer jeg ind på, når uge 3. er skudt i gang! Jeg er spændt på at se, hvilken levestil der er nemmest at holde, og hvilken der batter (og mætter 😉 – hilsen ædedyret) bedst.

Det er på en eller anden måde fuldkommen vanvittigt hvad jeg roder mig ud i her, fordi jeg elsker at bælle vin om sommeren som jo kommer NU og fordi jeg har død svært ved at sige nej tak til den læskende drik. Jeg skal til enormt mange sociale sammenkomster de næste tre uger, så det bliver dælme’ ikke sjaw! Eller kan det godt være sjovt, selvom man ikke spiser flødeskumskager, sovs og sluger vin? Jeg er fortaler for ‘lidt for meget’, i stedet for ‘lidt for lidt’ og derfor er målet altså heller ikke (som om, det var en mulighed på tre uger uanset) at blive en streg i luften. Men min fedtprocent er for høj og når nu er det direkte er usundt at have mavebælte på, skal det altså lige mindskes og jeg skal ned i de sommerklæder NUUUU  😉

HVEM ER MED MIG? 🙂 Op med lappen!

PS: Dette inkluderer ikke et højt aktivitetsniveau. Jeg er født doven.

Ha’ en fed dag – kys!

Del på Facebook

7 kommentarer til “Fra buttet til babe på 3 uger”

  1. Du er alt for vild. Kan den smækre sydhavnskrop blive smækrere 😉 Glæder mig til at følge med i muffinkampen. Jeg joiner gerne projektet. Min chokoladeafhængighed har nået nye højder. Uups!! ❤️❤️❤️

  2. Lappen oppe her. Jeg er med men kører dog din uge 1 i alle tre uger. Har tre små børn og tænker den er nemmest ifht. De også skal have mad. Så må vi se om det batter

    1. fANTAASTISK 🙂 – ja de små skal også have mad, jeg forsøger bare at lave det samme til mine små og fylde deres depoter op med fuldkornsprodukter og kartøwler og sådan ved siden af 😉

  3. Jeg hopper på nu. Har tabt 16 kg for 3 år siden. Taget 12 på de sidste 1 1/2. Og får ondt i knæene og ryggen igen.
    Så glæder mig allerede til at prøve dine muffins 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top