May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Må man farve børns hår?

Farve børns hår

Tror I ikke jeg lige havde forfattet det længste indlæg med anekdoter fra min farverige, vilde ungdom, hvor jeg både begav mig ud i grønt & blåt hår, og havde afblegede spikes, så jeg lignede Søren Raasted da han var ny (og knap så lækker) i Aqua? Fandme jo. Og så forsvinder skidtet. En time foran skærmen en fredag aften, i 28 graders hedebølge-følelse, hvor jeg enten burde 1. sove eller 2. koncentrere mig om manus til min nye e-bog med opskrifter på sundere junkfood med grøntsager. Og ved i hvad? Mit n på tastaturet sidder fast og er ved at drive mig til vandvid. For er I klar over hvor ofte man bruger n’et på et tastatur? OFTE!

Nå men nu blir det her kort. For ellers bliver min lunte kortere 😉

Jeg har frisør i Køge. Og jeg elsker det. Både fordi jeg så får lov til at besøge den fine by, og fordi jeg elsker min frisør, Mia. Som jeg i øvrigt både har en rødvinsdate OG et besøg hjem-til-Peter Aalbæk-aftale med. Dén får I en anden gang. Mia er grøn frisør. Det betyder at hun sorterer som en gal, passer på miljøet OG vores toppe – med gode produkter uden unødig kemi. Alligevel tryller hun som en drøm. Jeg går altid derfra med pænt garn.

Sidst havde jeg så Uma, mit ældste avl, på 8 år, med. På pige-hygge-dag. Hendes 8-årige krøller har aldrig set en prof frisør-saks, og det var på tide. Så Mia fik gaflet dén og så blev Uma pludselig hooked på at få lilla hår. Mjarh, det synes hendes mor ikke var en god ide, men så kom hendes mor i tanke om at hun havde lovet sig selv at være en sej mor. Og at hun ku’ huske at alle dem der ikke fik lov til en skid i folkeren var dem der lavede mest lort. Så Umas mor tænkte what the fuck, og lod ungen bestemme. Og gik derfra som en slags Glitter-orange figur med orange spidser der skal VOKSE ud hvis vi er rigtig (u)heldige 😉

Mia gør sig mest i voksenhår men tryller alt hår efter ønske – og Uma var pavestolt og alle pigerne i klassen er hammer jaloux 😉

Se før- og efter billeder herunder. Og tjek Mias IG profil ud hvis du vil se hvad hun normalt laver 😉 <3 Hvis I vil se mit hår, som jeg er ægte gla’ ve’, så hop over på min IG @sydhavnsmor.dk <3 god weekend!

orange hår
orange hår
farvet hår børn orange
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Min nye titel

Jeg kan efterhånden skrive mange spændende, sjove og farlige ting på CV’et, men en helt særlig ting har jeg netop kunne tilføje. Jeg er blevet

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top