gratis lydbøger
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sommerferielæsning og gratis lydbøger

gratis lydbog
reklame <3

Det er ikke fordi at sommeren er startet med brune ben og hedebølge. Vi er pt i sommerhuset i Kulhuse, og her er dejligt uanset. Men jeg havde lidt haft en hed drøm om at svede som et svin, bade dagligt i det varme(re) vand på stranden, fylde badebassinet og bælle rosé til sent ud på aftenen, i det lune sommervejr. Men 17 grader og regn kan også noget i et sommerhus. Vi hygger alligevel, og med dét vejr, er der mere tid til sommerferielæsning og gratis lydbøger – med koden SYDHAVNSMOR kan man nemlig få 30 dages gratis adgang til Mofibo, som har flere hundrede tusinde bøger – også alle de nyeste. Og du opretter dig nemt her, uden binding endda!

Men hvad skal man så læse i juli 2020? Hvilke bøger sluger man lyhurtigt, fordi man ikke kan lægge bogen fra sig – eller som jeg; sluger med ørerne 😉 Jeg synes det er svært at få læst fysiske bøger i perioder, hvor jeg har mere travlt, og er træt. Og nu er det bare blevet en (god) vane, at jeg lytter til lydbøger, når jeg går ture, går mellem steder (I, der følger med her, ved at jeg elsker at spadsere, og bruger det som min motionsform, da jeg hverken er god til at få løbet eller spiller håndbold to gange i ugen;)). Jeg lytter også til lydbøger, når jeg laver mad og bager alle mine kager 😉

3 bøger jeg vil anbefale at lytte til på Mofibo:

  • Udtagelsen –  “På det lille “Dansk Center for Information om Folkedrab” på Østerbro arbejder fire kvinder: Camilla, Anne-Lise, Malene og Iben. Da Iben en dag modtager en anonym trusselsmail på engelsk, begynder mistankerne at svirre på den lille arbejdsplads. Er den fra en af aktørerne i de store folkedrab – for eksempel serberen Mirko Zigic – som de publicerer artikler om på nettet, eller er den sendt inde fra huset, for eksempel fra computeren inde hos Anne-Lise, som Iben og Malene mistænker for at lide af en personlighedsforstyrrelse? En psykologisk thriller og en historie om kvinders venskab samt en filosofisk roman om ondskab på både mikro- og makroplan“.

Bogen er også filmatiseret for nyligt med bl.a. Sidse Babett.

  • Normale mennesker – “Connell og Marianne er vokset op i den samme lille landsby i Irland, men det er også det eneste, de har til fælles. Marianne bor i den hvide palævilla med den lange indkørsel, Connells mor gør rent hos Mariannes familie. Connell er populær og afholdt i gymnasiet, Marianne er en enspænder, og hun ved af smertefuld erfaring, at det er bedst at undgå de andre fra skolen. Men da Connell og Marianne en dag indleder en samtale i Mariannes køkken – der på en gang er kejtet og inciterende – bliver det begyndelsen på en kærlighedshistorie, der kommer til at vare mange år frem og ændre deres liv for altid.

Normale Mennesker er en udsøgt kærlighedsfortælling om, hvor stor betydning ét menneske kan have for et andet menneskes liv. Om hvor svært det kan være at udtrykke, hvad man føler, og om hvordan fascination, venskab, kærlighed, privilegier og magtforhold kan ændre sig igen og igen over tid

  • Amerika, hvor er du? – “Da Donald Trump blev valgt til USA’s præsident, var det, som om der blev sluppet en hest løs på hospitalet. Det var aldrig sket før. Ingen anede, hvad der ville ske. Alle normale analyser blev sat ud af kraft. Amerika blev svær at genkende. De alliancer, vi var trygge ved, er rystet. 

David Trads, en af vores bedste USA-analytikere, kender supermagten ind og ud. Han har boet og arbejdet der i mange år, men alt det, han troede, han vidste, blev vendt op og ned, da Trump kom til. Han stiller i bogen et afgørende spørgsmål: ‘Amerika, hvor er du?

Koden SYDHAVNSMOR giver som sagt adgang til alle Mofibos e-bøger og lydbøger i 30 dage uden binding. Tilmeld dig her <3 hvis du vil. God dag 🙂

Hvis du vil se min (fysiske) bog, Søde sager med grøntsager, så kan den fx købes her lige nu på tilbud <3

søde sager med grøntsager
Søde sager med grøntsager
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top