May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sommerhuset i Kulhuse

For en lille uge siden, kunne jeg endelig fortælle at vi har fået et nyt familiehus. Sommerhuset i Kulhuse! Efter mange overvejelser, om villa, eller sommerhus, Syd-ellerNord, hvem skulle stå som ejere osv. har vi endelig fået fingrene i en drøm. Nu er vi her, og jeg savner ikke København en millimeter. Selv ikke på en regnvejrsdag.

Sommerhuset i Kulhuse

Jeg fornemmer vi ikke er de eneste der har gloet på sommerhuse, i mit virtuelle netværk. Og jeg forstår det jo godt. Nu forstår jeg endelig fidusen, og glæden ved et sommerhus. Har altid været lidt i tvivl om jeg var typen der vendte tilbage til samme destination, gang på gang. Fordi jeg har været tosset med at opleve nyt og rejse. Allerede efter en uge kan jeg sige jeg er solgt. Til stanglakrids og havelivet. Jeg indrømmer dog blank, at jeg hverken har haft en hækkeklipper eller græsslåmaskine i hænderne, og jeg selvfølgelig kan nå at ændre mening, når dét sker 😉

Flere på min Instagram, hvor jeg deler lidt mere ud af hverdagen, har spurgt om jeg ikke vil vise sommerhuset frem. Og selvom jeg har måtte skuffe et par eller fem med ikke at ville ud med hvor præcist sommerhuset ligger (det synes jeg er lidt for privat, og håber I forstår <3), så må I gerne se lidt billeder fra vores ferieparadis 😉

Sommerhuset har alt. De gamle ejere havde både god smag, var gavmilde og havde en familie som vores. De har efterladt en masse ting, vi har sgu flere køkkenredskaber og flotte skåle her, arvet fra de gamle ejere, end vi har på Sydhavnsmatriklen. Det er næsten som om huset er lavet til os. Det er desuden kun seks år gammelt. Så vi får ikke engang råd og svamp med i købet 😉 Det er en naturhave der ligger rundt sommerhuset og et annekset. Huset inkl. anneks, er på i alt 80 m2.

Ungerne elsker at plukke blomster, at lege i det lille selvbyggede (ex-ejeren) legehus, som min mor har givet en klat blå maling, så det ligner Bamses hus. Stranden ligger 300 m fra sommerhuset. En trampolin (så jeg kan træne bækkenbund ;), og måske nogle lækre liggestole og en tap med hvidvin, der aldrig løber tør, er det eneste jeg kan komme i tanker om vi mangler. Og en grill og en kok 😉 Ammen, jeg kan sgu ikke klage. Sommerhuslivet er sgu lige mig.

Følg mig på Instagram @sydhavnsmor.dk og se flere billeder og stories fra sommerhuset mm. <3

Del på Facebook

1 kommentar til “Sommerhuset i Kulhuse”

  1. Der ser jo skønt ud i jeres nye sommerhus 🙂
    Dejligt I var så heldige at få noget som lige passede jeres familie og med arvegods mv.
    Ønsker jer et dejligt ophold 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top