vægttab
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mit træningsur – fra 72 til 60 kg

Mit træningsur – fra 72 til 60 kg

Indeholder reklamelink & en plet på trøjen

I juni gik jeg 52 km fra Sydhavnen til Helsingør. Det er ca. 72.000 skridt. Det ved jeg, fordi jeg har et træningsur, og jeg er så ofte blevet spurgt til hvilket jeg har. Jeg er meget meget glad for det, fordi det ur virkelig har motiveret mig til at få gået længere ture, hvilket også har gjort at jeg i dag, for første gang nogensinde, har nemt ved at holde min vægt, efter et vægttab.

Fra 72 til ca. 60 kg

For 3 år siden vejede jeg lige over 70. Jeg tror at vægten sagde ca. 72 kg, da jeg startede hos en kostvejleder. Egentligt var det lidt tilfældigt fordi hun kontaktede mig som profil, da hun var ny vejleder i Sydhavnen og ønskede noget reklame. Men vi endte med at blive en slags veninder og hun holdt mig i hånden undervejs, indtil jeg en dag vejede mindre end min idealvægt, som er 64 kg. Meningen var at jeg ville give det og hende et skud, men jeg blev så bidt af min nye livsstil, hvor mindre mad og flere gåture var vejen frem.

Jeg spiste førhen ikke bare én, men oftest to portioner, når vi skulle have aftensmad. Og så bevægede jeg mig ikke synderligt meget. Jeg fandt hurtigt ud af at jeg kunne bælle mere vin, hvis jeg blot satte mig for at gå ca. 12.000 skridt om dagen 😉

Jeg gik til og fra alle møder, aftaler osv. som tidsmæssigt kunne lade sig gøre. Jeg gik sågar til IKEA i Gentofte, som ligger ca. 12 km fra mit hjem, engang. Jeg tog dog bussen, med varerne, hjem igen 😉 I disse mundbinds-tider er det sgu da også ekstra genialt at vi har ben. Så slipper vi for klaustrofobi og smittespredning i den offentlige transport 😉

Jeg er dog også fan af offentlig transport, når tiden ikke er med mig. Jeg har trods alt en familie, og børn der skal hentes på bestemte tidspunkter, og så er jeg heller ikke lutter fuld af energi HVER dag. Nogle uger når jeg slet ikke mit mål, som for tiden, hvor jeg arbejder på fuldt blus med min nye smykke-shop, og netop har færdiggjort af min e-bog “Sundere junkfood med grøntsager“, som tog meget længere tid, og krævede mere energi, end jeg havde forventet, online kostvejledning og andre nye projekter jeg har i støbeskeen, for at få butikken til at rulle og kunne handle ind til madpakkerne 😉

Nå, men tilbage til uret! Træningsuret – for det er jo hvad det er.

Mit træningsur er faktisk ikke særligt dyrt, til gengæld er jeg HERRE glad for det. Det virker perfekt, og holder batteri i 5 dage. Remmen kan fås i flere farver, min er lilla, men her findes det fx i sort.

Det kan bl.a udføre. :

pulsmåling, tracking af kalorieforbrænding, indstilling af mål og fejringer, forskellige træningstilstande, søvnmonitorering… det fortæller dig altså hvor mange kcal du forbrænder dagligt (og dermed kan knalde indenbords ;)), hvor mange skridt du tager, hvor meget søvn du får – også hvor dyb den er osv. Jeg er vild med det! Virkelig nemt at anvende, du smider det blot på hånden og downloader den gratis app, FitBit.

Tidligere havde jeg en ældre model men har opgraderet til denne, og jeg bruger det som alm. ur. Nok findes der smukkere ure, men de kan altså ikke tracke ens aktivitet og motivere én til mere motion. Og når det gælder disse træningsure, så synes jeg min model er ganske fin og feminin., Den fås også til mænd.

Jeg løber YDERST sjældent (en gang om året ca., haha), men jeg går og går – og jeg elsker at kunne se hvor meget det rent faktisk giver. Ofte når andre cykler, hopper jeg i stedet i mine sneakers og går ved siden af. Jeg sætter meget gerne en halv time ekstra af for at kunne spadsere.

Hvad gør DU for at holde din vægt?

Mit træningsur kan købes HER (i sort)

Vil du have det i lilla, som mit kan det fås her.

Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg tabte mig, det kan du læse om her. Jeg er ikke Sense-vejleder selv, men har lavet en meget populær vægttabspakke, som rigtig mange, primært kvinder, har købt og haft stor succes med. En pakke med kostplaner, byttelister og min e-bog Kager – hver dag, foruden en skriftlig vejledning. Når man køber vægttabspakken sendes den pr. mail med det samme, og er nem at gå til. Maden er helt almindelig mad, man kan spise sammen med sin familie, og man kan forvente et vægttab på 0,5-1 kg om ugen. Og det bedste??? Det er at der er plads til rødvin, sushi, kage, eller hvad man nu engang elsker – alt imens man taber sig <3 😉

Uret herunder er den nyeste model af mit ur, der netop er lanceret. Du kan få det her. Det er vanvittigt fint og feminint <3

Nyeste Inspire 2 model
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top