Wischo varmelampe
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Forlængelse af sommerens udeliv

Annonce for Wishco
wischo varmelampe

Forlængelse af sommerens udeliv

Jeg er født i oktober, men er klart kæmpe maj-fan. Foråret, hvor alt blomstrer og vi begynder at være mere udenfor, fordi det bliver lunt i vejret. Lyset og varmen i maj er fantastisk, og så har man hele sommeren i sigte – dét er jeg vild med. Men det betyder ikke at jeg ikke også synes at efteråret kan noget. Vi begynder at pakke os lidt mere ind og hygger, og selvom det begynder at blive mere koldt i vejret, er det stadig dejligt at være udenfor. For nyligt fik jeg en god idé, at få en lille fin varmelampe fra Wishco på min altan, og på den måde har jeg lavet en forlængelse af sommerens udeliv, her i Sydhavnshytten.

Forlægelse af sommerens udeliv
Det er første år, i år, at vi rigtig har brugt vores altaner, og det har været SÅ dejligt, at børnene endelig er så store at dørene bare står åbne ud til de to små altaner vi har. Det giver lidt ekstra m2.

Varme kvadratmeter med frisk luft – varmelampen på min altan

Det var et must for mig, dengang vi i 2013 flyttede fra vores Indre by lejlighed, at vores nye – og større – hjem skulle have altan. Vi var vandt til franske døre ud mod en charmerende brostensbelagt gård, en sidegade til Strøget. Dén mulighed, at man blot trådte ud af sin hoveddør og fik frisk luft i ansigtet, var uundværlig. Jeg er vokset op i hus, med stor have, og føler mig hurtigt spærret inde, hvis ikke jeg kan komme fysisk udenfor, uden at skulle ned på gaden & finde en eller anden grøn plet at markere mig selv og avlet på. Vi har, grundet små børn, ikke brugt vores altan særligt meget de sidste år. I år var første år, hvor dørene stod åbne hele dagen, uden at jeg var bange for at børnene røg over kanten på altanen.

Derfor har det været ekstra vigtigt for mig at få gjort vores altan ekstra brugbar og hyggelig i år. Det synes jeg er lykkedes godt, selvom den stadig mangler lidt finish hist og her, men hvad og hvem gør ikke det?! 😉

Jeg er simpelthen så glad for at vi har fået en varmelampe på altanen, en lille Wishco Mini i hvid (den fås også i sort), som både er rigtig pæn i design og varmer altanen så godt op, at vi faktisk også kan sidde derude hele vinteren. I kender helt sikkert varmelamper fra diverse caféer, nogle er mindre kønne end andre, men Wishco laver nogle åndssvagt pæne designs, og vi har faktisk også erhvervet os en både i bådhuset og en lidt større model i sommerhuset. På den måde får vi flere varme kvadratmeter med frisk luft, og vi spilder ikke én eneste dag med at vente på at solen kommer frem 😉

Wishco er tilhænger af det nordiske design og den enkle, åbne, inkluderende, liberale tankegang. Jeg er vild med deres brandværdier, som har interesse og fokus lokalt og globalt, med deres interesse i verden omkring sig. Og hvad der for mig er vigtigt er at de har stor fokus på miljø, genbrug og bæredygtighed. Varmelamperne fra Wishco er drevet af el og er udviklet med den nyeste og bedste teknologi, der anvender infrarøde bølger til opvarmning. 

De fungerer ved, at infrarøde bølger kun varmer det, som det rammer. Man mærker varmen, så snart man tænder for den elektriske udendørsvarme. Pga. de infrarøde bølger er der en meget højere varmeeffekt, end terrassevarmere på gas. Noget jeg personligt ikke er særligt god til, er handy ting. Men det behøver man ikke at være her, for det er super nemt at smække sådan en varmelampe på væggen, selv for mig! Yay! Man kan også få stativer til varmelamperne, så man kan rykke rundt på dem.

Vores bådhus er et sted, som vi primært bruger om sommeren, om dagen og aftenen. En slags kolonihavehus ved vandet. I forrige uge havde jeg inviteret min søster, hendes veninde og min agent over til sushi og vin, og vi sad foran huset til langt ud på aftenen og holdt os varme med varmelampen. Hold nu helt fest, det var hyggeligt! Vi har aftalt at gøre det igen snart, for det er oplagt at mødes udendørs på denne her måde, særligt her i Corona-tiden.

Bådhus, kolonihavehus, altan, sommerhus…

Det begynder at lyde ret rigmands-agtigt at være Sydhavnsmor, når man tæller matrikler jeg begår mig på, ik? 😉 Haha, men sandheden er jeg bare er lidt af en heldiggris, når det gælder muligheden for at føje rundt i mit bådhus, på min lille (2 m2 altan – Mini varmelampen varmer altså hele 17 m2 op) altan, i sommerhus og en dag også i en Sydhavns-kolonøjser, hvor jeg pt. står nummer to til at få en lille hytte.

Sommerhuset er jo reelt mine forældres, og resten af mine ejendele har ikke været økonomisk bekostelige da vi overtog. Men det gør jo ikke oplevelsen dårligere, og med varme i rumpe og ryg, kan jeg vist kun kalde mig en meget glad og tilfreds Sydhavner, selvom mange måske vil mene det ville være mere luksuriøst at være speltbagende Østerbro-mamma eller lignende 😉 Livet skal sgu leves i nuet, og jeg gør hvad jeg kan for at leve efter det motto, i hvert fald! 🙂

Jeg har længe været på udkig efter sårn’ et skønt udendørs varmeapparat, men jeg havde svært ved at finde noget der matcher en lidt kræsen smag, som min. Jeg gad ikke have et monstrum stående, a la dem man ser på caféerne, hvilket så heller ikke give os plads til at være på altanen selv. Så jeg er safsusme glad for at have fundet de fine mini-lamper fra Wischo, som ud over at virke hamrende godt, også er utroligt pæne at se på, jo!

I kan finde Wischos forskellige modeller & farver her. De dækker forskelige antal m2, så afhængigt hvad du har brug for, er der noget for enhver.

Må jeg høre hvordan du forlænger sommeren?

Jeg ku’ nu også godt, hvis det ikke havde været for frøken Corona, have brugt en uge eller to under solens varme stråler i et varmt land, men altså, så længe (min) enden er varm, er alting godt 😉

Læs evt. også lidt om hvordan vi har indrettet os i vores bådhus 🙂

Følg gerne med på min Instagram @sydhavnsmor.dk, hvis du har lyst <3

Del på Facebook

10 kommentarer til “Forlængelse af sommerens udeliv”

 1. Den varmelampe er da også bare virkelig pæn. Jeg kunne godt bruge sådan en til min lidt større altan, på Østerbro – jeg er hverken til spelt eller rig, jeg er også bare ‘heldig’ 😉 Jeg tror jeg skal have den i sort, det vil være flot til mine møbler derude, og så kan jeg også forlænge sommeren. Tak for et godt tip igen igen. Elsker din blog og din stil. Kh Mette

  1. Hej Mette, ja den er er så fin, og fås jo både i hvid og sort. Du lyder også heldig – og god ide at forlængere sommeren på Østerbro også 🙂 Tak for utroligt søde ord. God aften kh May

 2. Ej, jeg ønsker mig så meget en varmelampe til vores terrasse. Ser så hyggeligt ud😍

  1. Det forstår jeg godt – det er bare så dejligt at sidde ude under den, og få varmen i den friske luft <3

 3. Jeg ville give min højre arm for sådan et fint bådhus der.
  Smart og pæn varmelampe må man sige. Den er ikke engang særlig dyr. Wauw. Kh. Marianne

  1. Jeg er også lykkelig ind til benet for at have sådan et fint hus – og nu med varmelampe, og du har ret – prisen er bare god <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top