May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Høøøøør’e lækkert sengetøj til halv pris – sydhavnsmor.dk

img_2020

Længe, længe, længe har jeg drømt om at hoppe i seng med Mr Hør. Jeg synes, at det er det lækreste materiale at ligge i ske med, og så er det super åndbart – og nu er det på 50 % HER, så nu skal det være! Jeg har før linket til hørsengetøj og ved at mange af jer også synes der er najs, og normalt piiiiis’ dyrt, så ville lige dele den labre, rosa info med jer, her i de sene aftentimer, hvis nogen stadig er oppe 😉

Alt til boligen inkl. brands på Ellos, er lige nu, HER, på 25 % rabat. Det er en sjældenhed, og hvis I vil se hvad jeg før har drømt om og klikket hjem til Sydhavnshytten, kan I gøre det HER, HER og HER 🙂

Go’ aften søde jer! Sov godt! Jeg skal også snart’ – når jeg har drukket min røde Montague færdig. PS: Det er vin…

img_2021

Indeholder reklame i form af affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

DIY: Lav din egen billedvæg

Jeg har altid været fascineret af hjem fyldt med kunst og fotos på væggene. I Sydhavnshytten har vi en del af min fars malerier hængende,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top