den mest holdbare læbestift
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Den mest holdbare læbestift

Indeholder reklamelink

Præcis denne søgning; “den mest holdbare læbestift” har jeg flere gange haft online, da jeg har haft enormt dårlig erfaring med læbestifter, der ikke holdt længere end den første tår af et glas, ti minutter efter man havde taget den på. Jeg var for nyligt til et event med de to damer bag Pudderdåserne, som ved stort set alt om makeup, og jeg spurgte dem til råds. Der var flere makeupartister til stede til eventet og jeg fik mange gode råd, og endte med at bestille denne læbestift i ‘romantic’, nr 30 & ‘pioneer’, nr 20 hjem. I går kl. 14.30 smurte jeg så den ene på læberne og var helt ærligt skeptisk, fordi jeg ikke tidligere har haft succes med at prøve nogle holdbare læbestifter.

Men jeg er satme overrasket!

Denne matte satan, er den mest holdbare læbestift jeg har prøvet – nogensinde! Er du gal, den sidder fast! Mener faktisk også at det er den min kollega Miriam har anbefalet flere gange. Jeg spiste både aftensmad & tørrede mig om munden med en serviet flere gange (uden at være det mindste forsigtig), drak fem-seks glas vand, tre kopper the, en sodabørge, lavede kysseleg med børnene og kørte mit fjæs rundt i deres ansigter (og det smittede ikke det mindste af!) børstede tænder… sov med læbestiften på, stod op i morges og børstede tænder igen, og her til morgen har jeg den stadig på!

Jeg ville nok friske den op igen på nuværende tidspunkt, men den sidder der! Det er jo vanvittigt!!!

Hvordan man så får den af, er næste spørgsmål, haha. Læbestiften lover faktisk også en holdbarhed på 12 timer, og det holder den. At prisen oven i købet er så god (69 95 kr), er jo bare fantastisk. Det viser blot at pris og kvalitet ikke altid går hånd i hånd. Jeg er i hvert fald SUPER begejstret og kan på det varmeste anbefale denne matte læbestift, der findes i mange farver.

Find læbestiften, der sidder HELE aftenen PÅ læberne, og ikke på tænderne, hehe, her.

Jeg tror aldrig jeg kommer til at bruge andre fra nu af.

Læs også “nemme krøller i håret på 5 minutter” & “hjemmefodbehandling – babybløde fødder” og andre skønhedsrelaterede indlæg her <3

I er desuden hjertelig velkommen til at følge med på min Instagram @sydhavnsmor.dk, hvor jeg ofte, særligt i stories, tipper løs og om alle de fund jeg finder. Her kan også, hvis du er hurtig, nå at se resultatet af min læbestifttest. Jeg lægger den i højdepunkter efter 24 timer.

God dag! SMÆKKYS 😉

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

lyserødt tøj
Mode
Sydhavnsmor

Lyserød garderobe

Jeg er, som rigtig mange andre, tosset med lyserød for tiden. I min entré (se her), puder, Umas malede dør, lyserøde huse, og lyserød garderobe…

Læs mere »
Bolig
Sydhavnsmor

VELOUR, VELOUR, VELOUR

Har nogen for tiden velour på, skal de altså ikke løbe mange gange rundt om min seng. Jeg er nemlig velour-besat. Det ses ikke, for

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top