May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Slut med misfarvede rødvinstænder: Få hvide bisser helt naturligt – til bare en 50’er!

Så er øko-freakadellen på den igen! Det her er ren og skær et tip, som jeg synes alle med hang til misfarvede tænder, bør kende til. I Hollywood har de Colgate-smil, i Sydhavnen kalder vi det “rødvins-smilet” 😉 I hvert fald hjemme hos mig. Jeg elsker vin i weekenden, i hverdagene sort te, og dét får man altså virkelig grimme tænder af! Så jeg blev så glad, da min fantastiske øko-bevidste veninde tippede mig om denne tandpasta, der seriøst giver hvide tænder efter få uger! Og at den ikke indeholder alt det møg, der findes i de fleste tandpastaer, er jo et stort plus! Og jo, at den er lidt dyrere end de almindelige tandpastaer er rigtigt, men den er virkelig alt værd! En 50’er én gang om måneden, for helt hvide bisser, synes jeg ikke er galt. Slet ikke når man tænker på, hvor usundt det er for emaljen og pengepungen, at få bleget tænderne hos tandlægen. Så vil du af med dit rødvins-smil, er det her altså tippet fra mig til dig 🙂 Dit nye, naturlige hvide smil kan købes i helseforretninger – og lige her. De første par gange du børster bisserne med tandpastaen, vil du nok synes det smager en del salt, men man vænner sig hurtigt til smagen, for hvad gør man ikke for det gode udseende 😉

tænder

Som min højtelskede farmor altid sagde: SMIL – så smiler verden tilbage til dig 🙂

Kys og god dag til alle <3

PS: Døjer du også, som flere af os andre kvinder gør, med enten forkølelsessår, blærebetændelse eller stærkmærker/ar så læs lige det det her 🙂

tandpasta

Indeholder affiliatelink

tænder

 

Del på Facebook

12 kommentarer til “Slut med misfarvede rødvinstænder: Få hvide bisser helt naturligt – til bare en 50’er!”

  1. Anette Ninon

    Det vil jeg prøve, man kan også give bisserne en tur med natron, som jeg kan se Waledas tandpasta indeholder.

    1. Selv tak 👍🏽⭐️😊 Og husk nu, at der er mange meninger om fluor – så hvis man vil følge de fleste tandlægers råd bør man også beuge en fluortandpasta foruden denne – det gør jeg 🙂

  2. Hej. Risikerer du ikke bare at du påføre dig selv slibe skader? Tænker at der må være meget slibemiddel i den tandpasta siden den er i stand til at fjerne misfarvninger. Måske den ikke skal benyttes hver dag.?Hvis emaljen først er slidt af kommer den jo ikke igen, og dentinen inden under vil tone gulligt igennem, samt at misfarvninger nemmere sætter sig. Kender ikke tandpastaen, men vær opmærksom.

    1. Tak for tippet 🙂 Jeg forstår godt de mange bekymringer ang. saltet, og JEG er ikke tandlæge, men har snakket med én der siger man ikke bør bekymre sig, men at det måske er en god ide at skifte lidt, som du siger. Det gør jeg selv, og jeg bruger også selv fluor, men ved at mange vælger det fra.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top