Slut med misfarvede rødvinstænder: Få hvide bisser helt naturligt – til bare en 50’er!

Så er øko-freakadellen på den igen! Det her er ren og skær et tip, som jeg synes alle med hang til misfarvede tænder, bør kende til. I Hollywood har de Colgate-smil, i Sydhavnen kalder vi det “rødvins-smilet” 😉 I hvert fald hjemme hos mig. Jeg elsker vin i weekenden, i hverdagene sort te, og dét får man altså virkelig grimme tænder af! Så jeg blev så glad, da min fantastiske øko-bevidste veninde tippede mig om denne tandpasta, der seriøst giver hvide tænder efter få uger! Og at den ikke indeholder alt det møg, der findes i de fleste tandpastaer, er jo et stort plus! Og jo, at den er lidt dyrere end de almindelige tandpastaer er rigtigt, men den er virkelig alt værd! En 50’er én gang om måneden, for helt hvide bisser, synes jeg ikke er galt. Slet ikke når man tænker på, hvor usundt det er for emaljen og pengepungen, at få bleget tænderne hos tandlægen. Så vil du af med dit rødvins-smil, er det her altså tippet fra mig til dig 🙂 Dit nye, naturlige hvide smil kan købes i helseforretninger – og lige her. De første par gange du børster bisserne med tandpastaen, vil du nok synes det smager en del salt, men man vænner sig hurtigt til smagen, for hvad gør man ikke for det gode udseende 😉

tænder

Som min højtelskede farmor altid sagde: SMIL – så smiler verden tilbage til dig 🙂

Kys og god dag til alle <3

PS: Døjer du også, som flere af os andre kvinder gør, med enten forkølelsessår, blærebetændelse eller stærkmærker/ar så læs lige det det her 🙂

tandpasta

Indeholder affiliatelink

tænder

 

Kommentarer (12)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *