Verdens bedste Kajkager – uden mel!

kagkager

Tidligere på sommeren besøgte vi min søde svigerinde i Skælskør. Hun er total mester-bager, og serverede de mest fråderen Kajkager jeg (og mine unger, der spurgte efter fler’) i mit liv har smagt! Jeg skyndte mig at tage et billede af dem, for dem skulle I dælme ikke snydes for, selvom I ikke sad rundt kagebordet i Vest-Sjælland, da! Hun stak mig opskriften på de måmse-lækre kager, og selvom jeg normalt ikke spammer opskrifter der indeholder sukker, behøver man jo ikke at være så ‘ordentlig’ hele tiden vel? 😉 :

Bunden:

4 æg

400 g. mørk chokolade

Smelt chokoladen og pisk æggene i. Fordel massen på en bradepande og bag i ca 1/2 time på 170 C (uden forvarme – yes, vi er nogle spar på energi-monstre 😉 ).

Stik 6-7 runde kagebunde ud med en kop.

Fyldet:

1/4 l. piskefløde

500 g frosne jordbær

1-2 tsk sukker

Pisk fløden til flødeskum. Kog de frosne jordbær, så de optøs, og vend sukkeret i.

Vend det hele sammen til en masse og læg det ovenpå kagebundene.

Toppen:

300 g. marcipan (evt. sukkerfrit fra Easis)

Grøn frugtfarve

Ælt frugtfarven ind i marcipanen. Rul (den grønne) marcipan ud med en kagerulle og læg dem ovenpå kagen. Skær et lille hul til munden.

Øjne: 

Min svigerinde brugte hvid chokolade, men har du noget andet du kan lave øjne af, så gør det 🙂

Kommentarer (9)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *