May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Isen du kan (og bør) spise med god samvittighed – hver dag!

sundis

Min søster sendte mig for en måneds tid siden en sms, hvori der stod, at jeg bare MÅTTE kreere denne is asap. Det gjorde jeg, og det endte med at ungerne, Martin og jeg gaflede den ind, i stedet for aftensmad – uden dårlig samvittighed, og uden den dér med at “børnene skal jo også have noget rigtigt, at spise”- på, for helt ærligt, så er det sgu da ikke det værste man ka høvle i skrutten (hver dag 😉

(Rigeligt) til to personer: 

1 frossen banan (læg på frys – uden skræl i min. 4 timer før brug)

1/4 avocado

1 spsk peanutbutter

1 tsk vanillepulver

1 stykke mørk chokolade (12 gram)

Blend balladen og spis med det samme – det smager VANVITTIGT GODT 🙂 Drop vaflen, hvis isen bliver vanedannende, for den er muligvis knap så god for dit korpus 😉

Tip: Hav altid nogle frosne bananer liggende i fryseren, de er også gode til at snacke rå (frosne – og evt dyppet i chokobørge, eller knuste mandler), plus de er vildt gode til at lave denne super nemme is, af bare to ingredienser! Og vær evt. en frækkert, og eksperimenter lidt med smagen – skift fx avocadoen ud med nogle frosne bær. Hvis du tør. For så bliver du måske endnu mere afhængig af denne lækre sag…

Se alle mine (sundere og nemme) opskrifter her 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top