May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Fem ting om Sydhavnsmor (og lidt “frække” flashbacks)

Da jeg i går sad og smækkede mine småfede fingre i tastaturet, for at skrive indlægget om mine tidligere gummistøvle-problemer, tænkte jeg, at det måske igen var tid til, at fortælle lidt (frække😁) detaljer, om damen bag domænet her 😉

dante

  • Jeg er fuldstændig vild med ældre mennesker! Jeg har et eller andet for (søde, rare) gamle damer og mænd. Jeg kan ikke stå for dem. Egentlig burde jeg vel have arbejdet på et plejehjem, hvilket jeg faktisk i en kort periode også har gjort – som opdækker og afrydder, når der skulle spises mad. Jeg elskede, at underholde alle beboerne med (skinger og falsk) operasang, snakke og tabe i et slag 500. Ældre mennesker kan fortælle historier, som ingen andre kan, har en livsindsigt, jeg synes er enormt spændende og fascinerende, og mange udstråler en varme, som får mig til at føle mig helt tryg 🙂 Hende her er min favorit – min norske mormor, der om tre uger fylder 98 år, og som jeg i årevis har rejst nordpå, for at besøge på campingpladsen, hvor hun var en halvfamøs campingdronning <3
  • Jeg elsker også børn! Sådan helt generelt. Mine egne er selvfølgelig på top 1 🙂 Jeg synes det er noget fis, at nogen siger, at de ikke kan lide børn, som en slags massebetegnelse. Børn er jo bare små mennesker – de er bomben!
  • Jeg fik min første, sådan rigtige kæreste da jeg gik på HF, og var omkring 18 år. Før det havde jeg kysset en god sjat (Hvidovre og omegn-)drenge, plus det løse 😉 Jeg var bartender på en bar i Pilestræde og en sen nattetime dukkede en fuld fyr op, som jeg i min egen sejler (ja, vi drak sgu på arbejdet dengang, i starten af årtusindeskiftet!😳) syntes var helt utrolig charmerende. Vi var kærester i et halvt års tid, hvor han flyttede fra det mørke Nord Vest til udkanten af Aalborg, for at studere historie. Det skulle (bestemt) ikke være os, hvilket vi fandt ud af på endnu en bytur, en sen nattetime. Vi er venner på fjæsen, og jeg kan se han er one lucky guy, der har fundet sig en lækker kone, og har avlet minimum et styks barn 🙂
  • Jeg har haft studiejobs som både piccoline, afrydder på en café, kontrollør på to teatre – Dr. Dante (se det smækre billede af mig, siddende i Paprika Steens garderobe, som 17-årig i uniform)/Aveny-T og Det Kongelige Teater, telefoninterviewer (hvor jeg snakkede med utroligt mange sure mennesker), avisomdeler, bartender, pille-pakker og barista. Og en masse andre steder.
  • Jeg har været korthåret, haft spikes (som Søren fra Aqua – I ved dengang, før han rent faktisk blev pæn👻), haft Kelly-pagen, været sort, rød, blå og grøn-håret, været fuldstændig klorin-marineret – samtidig med at jeg lå og stegte nede i cancer-grillen på Hvidovre Torv 😎🔫, men er nu gladest for min pre-pensionistfrisure, der sidder på mit hoved lige nu (jeg har sattema’ mange grå hår!).
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top