May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Spicy thai fiskefrikadeller + vind aftensmad i 3 uger fra RetNemt Måltidskasser

Annonce for Retnemt Måltidskasser

38e144dd-718b-43ba-bf7c-96af7f61f2de

f0fa3fb5-699b-4153-ae52-6e702fdd4b9e

Lad os lige blive enige om, at det er dødsygt at køre rugbrødsmasser ind hele ugen til aftensmad? Selv da jeg boede alene, før børn og Martin, lavede jeg dagligt varm aftensmad. Jeg er et madøre, og sætter pris på god mad. Men det skal være nemt! Jeg har hverken tid, eller gider, at stå til hverdag og svede over kødgryderne. Derfor har RetNemt Måltidskasser passet sindssygt godt til vores families behov – tre gange om ugen i en måned, har vi fået leveret mad direkte til døren, færdigpakket med de specifikke retter jeg har valgt inde på deres hjemmeside, i præcis de mængder der hører til hver ret – så undgår vi også madspild! Det som jeg er særligt vild med ved RetNemt Måltidskasser – og som skiller sig ud fra de andre måltidskasser på markedet, er at der altid er 10 forskellige retter som man selv vælger mellem. Det er altså ikke pre-fixed, og man risikerer derved ikke at man fx skal ligge under svine-fælden, hvis man som jeg, ikke er særligt begejstret for koteletter i fad eller flæskesteg 😉

Variationen blandt retterne er kæmpe stor, jeg har efterhånden været hele møllen igennem, som fx RetEksotisk, FiskeRet og RetBørnevenligt og vi har alle, både store og små, været yderst begejstret for hvad vi har kørt ind i skrutten. Jeg er faldet helt særligt for én af retterne, nemlig nogle lækre spicy thai-fiskefrikadeller, som også ungerne guffede i sig, som om de aldrig havde fået mad før. Og derfor har jeg besluttet mig for at dele opskriften med jer 🙂 Jeg har før fået mad leveret fra andre leverandører, men jeg synes disse måltidskasser forstår sig særligt på at bringe smag frem i simple retter – og de retter, som jeg ikke selv ville have fundet på at lave, fordi jeg er idéløs og mangler inspiration til variation til aftensmad.

Da jeg filmede videoen herunder, hvor jeg viser jer hvordan jeg laver mine favorit spicy thai-fiskedeller, var jeg faktisk under en halv time om at lave hele måltiddet. Der er retter du kan lave på endnu kortere tid, som ligger under kategorien XtraNem, og dem kan du ofte lave på 15-20 minutter. Det er ret nemt, at lave maden i måltidskasserne og opskrifterne er super enkle at følge, selv for mig, der er bedre til at bage mel- og sukkerfrit, end at lave mad 😉

Hvis du fx ikke tåler gluten, ikke bryder dig om svin eller koriander, gerne vil have det børnevenligt, eller foretrækker retter med ekstra meget grønt, så tilføjer du bare de retter til din kurv som passer til dig og din familie, når du bestiller måltidskasserne online. Hvor ofte vil du have mad?, Vil du have mad til 2,3, 4 eller 6 personer? Hvor mange dage om ugen vil du have leveret til? Maden bliver leveret to dage om ugen, jeg får fx selv vores måltidskasser hver onsdag – altid inden kl. 17, så jeg kan nå at lave maden til samme dag. Jeg behøver ikke at være hjemme, for maden leveres i en kølekasse.

Jeg har en særlig introrabat til jer læsere – hvis du bruger linket HER får I 20% på jeres 2 første måltidskasser 🙂 

Mange af mine venner har spurgt om det ikke er dyrt at få mad leveret udefra? Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg er blevet overrasket over at vi faktisk sparer penge ved at få den leveret, i stedet for at stresse over at lave madplaner, indkøbslister og handle ind selv til hele ugen, som vi før har gjort. Fordi ungerne normalt ikke spiser som en voksen hver, klarer vi os fint med mad til i alt 3 voksne, og for at spare tid på madlavning i de hektiske hverdage med børn, laver jeg ofte mad til 6 personer ad gangen, og så spiser vi det samme mad to dage i træk. Således bruger vi ofte ikke mere end max 130 kroner pr måltid – og dét er dælme ikke galt, synes jeg! Får vi et par gæster en dag har vi nok til alle uden at skulle rende ned i supermarkedet for at hente mere. Der er rigeligt mad i kasserne til det antal mennesker man bestiller til. Det er hamrende smart at man fra uge til uge bare skruer op- og ned for det antal personer man skal føde.

VIND AFTENSMAD I 3 UGER, 3 DAGE PR. UGE!

Jeg er fortsat med at få måltidskasserne tilsendt, efter at have testet de forskellige kasser i tre uger. Så jeg er pænt jaloux over denne lækre præmie! 🙂 En af mine heldige læsere kan nemlig vinde aftensmad fra RetNemt Måltidskasser tre gange i ugen, i tre uger.

Du deltager ved at skrive i en kommentar herunder, hvilke måltidskasser du vil vælge, hvis du vinder. Se alle måltidskasserne HER.

Pøj pøj <3

Jeg trækker vinderen om en uge, og offentliggør personen i kommentarfeltet 🙂


Opskriften på Spicy fiskefrikadeller med sauterede grøntsager

INGREDIENSER TIL 2 PERSONER

300 g grov fiskefars med torskefisk
½-1 tsk karrypasta
½ tsk revet ingefær
1 spsk kokosmælk light (gem ½ dl til grøntsagerne)
Purløg
1 tsk olie til stegning
Sauterede grøntsager:
1 tsk olie
1 fed hvidløg
½ tsk revet ingefær
1 rødløg
½ spidskål
½ dl kokosmælk light
1 spsk citronsaft
1 tsk salt (½+½ tsk)
Peber
Peanuts
200 g brune ris

TILBEREDNING


Tilberedningstid:
Ca. 30 minutter

1. Sæt risene over i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog ved svag varme 18 min. Sluk og lad stå på eftervarmen (hæld evt. overskydende vand fra inden servering).
2. Bland fiskefarsen med 1 tsk karrypasta, (kun ½ tsk for mildere smag) ½ tsk revet ingefær (riv hele ingefæren, du skal bruge resten til grøntsagerne), 1 spsk kokosmælk og fintklippet purløg.
3. Form farsen til deller med en spiseske (TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper farsen nemt).
4. Steg dellerne på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 min på hver side.
5. Hak imens hvidløg fint, skræl løget og skær det i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
6. Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og revet ingefær 1 minut. Tilsæt rødløg og spidskål og sauter til det falder sammen.
7. Tilsæt kokosmælk og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med peanuts lige inden servering.
8. Server de færdigstegte deller med kogte ris og sauterede grøntsager.


HERUNDER SER I BILLEDER AF ANDRE RETTER FRA RETNEMT MÅLTIDSKASSER VI HAR SPIST DE SIDSTE PAR UGER

b355e69a-8429-4455-b52b-eea55d1f4ca822221d77-7454-4407-b9ca-0a2ead7a1de38d446b71-3cb0-46b2-bee4-a4228c895cfead3f1935-623d-4e6f-ac7b-bea40a5e87c9

Del på Facebook

147 kommentarer til “Spicy thai fiskefrikadeller + vind aftensmad i 3 uger fra RetNemt Måltidskasser”

 1. God formiddag,
  jeg vil gerne prøve lykken, er mest til Ret Eksotisk:-)
  Så fine retter du har lavet, du er go i et køkken:-)
  Og læste også du skal være moster, stort tillykke hermed og tillykke til din søster også:-)

 2. Birgit Thorning Borg Hansen

  Jeg vil klart prøve fiske kassen, så jeg Lan lære at lave andet end laks

 3. Uhh, ville gerne prøve ret eksotisk eller fiskeret. Kunne være så lækkert, nu hvor jeg skal tilbage på arbejde efter endt barsel🙂

 4. Michelle Jensen

  Det svært at vælge, personligt har jeg en forkærlighed for Middelhavet (=middelhavsret) og i og med at vi er en travl børnefamilie vil jeg kombinere med Ret Hurtig og Familieret.

 5. Jeg vil prøve familieret eller fiskeret, fisk får vi jo nok lidt for lidt af… og hvor kunne det være fedt at prøve

 6. Majbrit Søgaard

  Uuhh det er svært. Men tænker det ville stå i mellem fiskeret eller retsund

 7. Gitte Sørensen

  Ret eksotisk eller middelhavsret lyder lækkert. Det kunne jeg tænke mig at prøve.

 8. Joan Østergaard

  Hvor ser de retter bare lækre ud 🙏🏼😍

  Vi har længe tænkt på at få de måltidskasser, det sidste stykke tid har vi fået fra vores lokale Menu, men det er ærlig talt ikke altid så velsmagende (der er alt jo lavet).🙊
  Ville rigtig gerne prøve RetHurtig eller RetSundt, mest for at teste, om det rent faktisk kunne være en mulighed for os i fremtiden

 9. Det må blive Ret Hurtigt. Passer perfekt ind i vores liv, hvor maden ofte går lidt for hurtigt på den dårlige måde;-) Jeg ønsker det skulle gå hurtigt på den gode måde. Det håber jeg den kasse kan!

 10. Lyder ret nemt – hvis jeg vinder kunne jeg godt tænke mig og prøve “ret sund” . Vi er 2 voksne og 2 børn

 11. Ditte lander

  Wow det ser lækkert ud. Ingen tvivl om at vi alle ville kaste os over fiskeret-kassen. Er røv meget gravid og er ved at give op på alle de indkøb med monster mave. Tre uger m tre dages servering ville være luksus til mit stressramte gravide kadaver 🍖🍾

 12. Birgitte Andersen

  Det ser super lækkert ud 😋 det er godt nok svært at vælge kun en kasse, for vil gerne være sund men det må også gerne gå hurtigt😉men siger Ret Sund kassen hvis jeg skulle være så heldig

 13. Sidsel Christiansson

  Mig og bette Kaj ville vælge Ret Hurtig. Det ser da skønt og yderst læks ud:D

 14. Ville være lækkert, at sætte tænderne i fiskeret-kassen 😍 vi elsker fisk herhjemme 🌸🍀☀️☀️

 15. Hvis jeg er så heldig at vinde, ville det være lækkert med fiskeret-kassen 🙂 det får jeg aldrig selv lavet, så det vil være en oplagt mulighed.

 16. Helle Højfeldt

  Jeg har længe gerne ville prøve måltidskasserne, men har ikke rigtig vist om det var noget for mig, det kunne være en fed måde at finde ud af det på og blive inspireret til anden mad.

 17. dno64@icloud.comDorte Oddershede

  Ville være spændende at prøve 😉 hvis jeg skulle være den heldige 🙏🏻 Ville jeg gerne prøve “ret sund” 🍀🍀🍀

 18. Jeg ville vælge Retsund kassen! Min kæreste går op i økologi og jeg vil gerne lave hurtig, sund mad men mangler tiden til planlægning og nye ideer. Så den ville være perfekt til os 🙂

 19. Jamen det er jo umuligt at vælge.
  Reteksotisk, ret sundt og ret luksuriøst.. men Extra nemt er jo også ideel i en travl hverdag. Hvis jeg absolut skal vælge bliver det reteksotisk, men måske man er heldig at blande lidt i løbet af de 3 uger 🙂

 20. Det ville være en kæmpe hjælp i hverdagen at vinde denne fantastiske konkurrence 😊 vi ville vælge mellem Ret økonomisk, Ret børnevenligt og Retsundt

 21. Bettina Rosengaard

  Jeg vil rigtig gerne prøve ‘Ret sund’ i min travle hverdag med 2 døtre. Det lyder både lækkert og nemt😀

 22. Åh det ville være svært at vælge, men en blanding af Ret Eksotisk og Fiskeret, tror jeg 🙂

 23. Tine Pedersen

  Jeg ville vælge Ret Eksotisk, for trænger til lidt fornyelse og ny inspiration til aftensmåltiderne

 24. Åh hvor lækkert – jeg ville vælge Ret Eksotisk, vi er suckere for lækker mad med smæk på smagen 😍

 25. Fiskekassen- helt sikkert. Det går vi ikke nok af 🙈
  Vil være perfekt til når vores lille pige melder sin ankomst om små to måneder og overskuddet med garanti dykker 80 % 😍

 26. Uh jeg er ny ud i det her, men har overvejet om jeg skulle springe ud i det mange gange. Måske kunne denne præmie være mere til at gøre det endelige udslag – jeg ved ikke helt om jeg ville hoppe på børnefamilie kassen eller en af de hurtige kasser. Men jeg krydser vildt meget fingre for at det er mig der vinder

 27. Jannie Petersen

  Iiih en lækker konkurrence!! Jeg ville vælge “RetSund” og dele med min kæreste og søster som jeg begge lige er flyttet sammen med

 28. Den børnevenlige, sidst jeg bestilte kom jeg til at tage den eksotiske, og den var ikke noget for mine børn😉🍽

 29. Har prøvet det før og det er retlækkert .. børnevenlig retter, ret sundt er nogle af de måltidkasser jeg ville vælge ..

 30. De lyder alle sammen lækre men jeg kunne godt tænke mig at prøve Middelhavsret 🙂

 31. Jeg ville helt klart prøve RetBørnevenligt da jeg har tre børn der ikke er til alt for meget speciel og stærk mad

 32. Det hele lyder lækkert og spændende👌🏼Som travl børnefamilie kunne vi godt tænke os at prøve xtra nem😊

 33. Orv, en lækker præmie! Jeg ville vælge Ret Hurtigt – perfekt til min hverdag med en lille, meget aktiv pige på 8 måneder.
  Krydsede fingre og mange hilsner fra en anden sydhavnsmor

 34. Jeg er svært begejstret for at der er nemme og hurtige måltider, så jeg tror jeg ville vælge rethurtig.
  👌 fed gevinst i øvrigt!

 35. Annette Vejby Johansen

  Åh det er jo mega svært at vælge en kategori frem for de andre fine tilbud 😍
  Men vi er alt for dårlige til at få spist fisk

 36. Vi er stor fan and måltidskasser herhjemme – de gør bare de travle hverdage meget nemmere med de lækre og spændende retter 😋 Vi prøver at holde den slankelinje, så vi vil gerne prøve Retsund kassen 😄

 37. Pia Brønd Nielsen

  Hej, jeg ville vælge ret sundt😍det ville være så dejligt at vinde, krydser fingre

 38. Jeg er noget så sketisk vedrørende måltidskasser, men jeg ville elske at blive omvendt. Alt andet lige, vil det gøre hverdagen nemmere. Jeg synes Middelhavsret, Ret eksotisk og fiskeretten ser rigtigt gode ud, og er klar på at prøve dem.

 39. Jeg er meget skeptisk vedrørende måltidskasser, men vil elske at blive omvendt. Alt andet lige, vil det gøre hverdagen SÅ meget nemmere. Jeg synes at Middelhavsret, Ret eksotisk og fiskerettenser super lækre ud (på billederne 😉 ), så dem vil jeg gerne prøve, hvis jeg er den heldige vinder. (Dette er min kommentar nr. 2, da den første ikke dukkede op. Er der forsinkelse på, så undskylder jeg 🙂 )

 40. På vores matrikel har vi vist testet samtlige måltidskasser under solen – og jeg er helt enig med dig i at vi faktisk også ender med at spare penge på den måde. Og så er det bare så skønt at tage al planlægning og indkøb ud af ligningen i perioder hvor hverdagen er travl. Vi har dog endnu til gode at prøve RetNemt – de gange jeg har været på hjemmesiden har jeg nok syntes at det så lidt forvirrende ud, men det er nok bare fordi vi ikke har prøvet det endnu. Jeg kan godt lide tanken om at kunne mikse lidt. Jeg tror vi ville starte ud med at prøve RetBørnevenlig, selvom jeg synes det er svært at vælge – det hele ser faktisk spændende ud…

 41. Det vil vi mægtig gerne prøve herhjemme…og ville vælge Ret Børnevenlig-kasserne, hvis vi skulle være så heldige at vinde…🌸

 42. Mette Mathiesen

  Ret børnevenlig måltidskasse vil jeg elske at vinde i tre uger 🙏🏻🍀

 43. Jeg ville elske at vinde. Med en stor dreng der starter i fritidshjem den 1/5 og lillebror der starter i ny vuggestue den 2/5, kunne det være rart bare at skulle følge en opskrift og få alt leveret.. Jeg ville vælge fiskeret, familieret og xtra nemt retten.

 44. Ser virkelig lækkert ud 😍 Det er en fornøjelse at følge dig. Har ikke prøvet retnemt. Har dog prøvet aarstiderne og det havde jeg ikke god erfaring med, desværre…
  Synes alle måltidskasderne ser lækre ud, men skulle jeg gå hen og vinde, ville jeg nok vælge Retsund, da jeg forsøger at holde den slanke linje ellers ville jeg vælge Retbørnevenlig, i håb om at min meget kræsne søn komme med i køkkenet og bliver mere modig på at smage nye ting 😊

 45. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil vi gerne prøve XTRA NEM og RETSUND. Det kunne være mega luksus at vinde, det ville jeg virkelig nyde – sammen med min lille familie 😍

 46. Louise Eckhardt

  Det ser super lækkert ud, og dejligt nemt og hurtigt. Jeg er lidt træt af de sædvanlige børneretter med hakket kød, så ret eksotisk lyder skønt. Og så fiskeret da jeg meget gerne vil spise mere fisk i hverdagen og ikke kun når vi er ude uden børn.

 47. Jeg ville ELSKE at vinde 3 ugers aftensmad, i en travl hverdag med 2 unger og eksamensforberedelse

 48. Jeg ville ELSKE at vinde 3 ugers aftensmad, i en travl hverdag med 2 unger og eksamensforberedelse

 49. Jeg ville helt klart vælge Xtra nem kassen hvis jeg vandt! Jeg vil ærlig talt heller bruge min tid på at hygge med mine børn, i stedet for at bruge lang tid på at lave aftensmad. 🙂

 50. Lisa Nørbæk

  Jeg er såååå dårlig til at finde på aftensmad, så jeg ville elske at vinde måltidskasser til hele tre uger. Virkelig lækker præmie.
  Først skal vi have Familieret, så de to unger kan vænne sig til det, på en lidt velkendt måde. Dernæst Fiskeret fordi vi generelt spiser for lidt fisk hjemme hos os. Til sidst skal vi have Middelhavsret, så vi kan drømme os væk til sydens sol og bare glæde os til sommerferien.

 51. Uhhh, de ser gode ud de kasser .Det ville da være så skønt at vinde. 🙏🙏Jeg ville vælge fiskeretter, ret sund og ret nemt kassen🌸

 52. Kunne være så lækkert at vinde og dermed også få en masse ny inspirations 💪 vi ville helt klart vælge Ret børnevenlige kasserne

 53. Vi ville elske at bestille ret børnevenlige kasserne . Kunne også hjælpe med nye spændende og inspirerende retter til vores unger 💪

 54. Det ville være fantastisk lækkert at vinde nem mad i 3 uger.
  Det ville faktisk være ren LUKSUS ikke at skulle tænke påmadindkøb, madplanlægning osv. i flere uger. Derfor ville jeg også vælge luksuriøs pakken. Så vil det være luksus med luksus-hvilken fryd:)
  Krydser fingre.

 55. Familien Hansen

  Whau!!! Sikke en præmie. Det ville være fantastisk at kunne bruge tid på andet end svede over kødgryderne i 3 uger. Det vil jo føles som helt ferie, med mad leveret, som kan laves hurtigt.
  Det må være xstra nemt eller børnepakken jeg vil vælge.
  Det er en præmie, som virkelig er værd at vinde.

 56. Sisse marie.

  Uh det ser lækkert ud. Vi har virkelig mange gange drøftet mltidskasser her hjemme. Især fordi vi for 8 uger siden fik en lille dreng. Så overskuddet til at lave madplan, handle ind og stå længe i køkkenet er ikke liiige det vi gider pt. Så det bliver til mange nemme retter og en del fastfood.
  Så keg ville nok vælge xtra nemt kassen. Meeeen vil være ret fristet af fiskekassen. Vi virkelig dårlig til at finde på nye retter med fisk, så kunne være din inspiration.

 57. Jeg vil med fornøjelse tage imod, hvis jeg vandt… og jeg ville vælge familieret og retsund kasserne😁

 58. Malene Nørgaard

  Det hele ser så lækkert ud:) Jeg tror jeg vill vælge, fiskeret, ret luksuriøse og retsund😁

 59. Jeg vil nyde, at få måltidskasser leveret i 3 uger og vil gerne prøve familieret og retsund.

 60. Skal have overbevist manden om at retnemt er vejen frem. Så ville bede om RetSund og RetLuksuriøs – krydser fingre 😊

 61. Marie-Louise Posgaard Larsen

  Jeg synes de alle lyder lækre, men vi får sjældent fisk, så jeg er på Fiskeret, RetHurtigt og RetNemt. Lige hvad jeg gider/kan overkomme efter en lang dag.

 62. Sikke en fantastisk præmie, den kunne være fed at vinde, især den børnevenlige kasse 🍀❤️

 63. 100 p at jeg ville vælge fiskeretterne! Det er er genialt koncept – specielt når man dødgerne vil have fisk mindst to gange om ugen, men lidt går død i de klassiske laks og tun-retter. Dertil kommer at det jo faktisk er overkommelige priser – selv for en studerende! ☺️✌🏼

 64. Det kunne være så lækkert at vinde, så man kunne få noget inspiration 😊. Jeg ville vælge den sunde😊☘

 65. Det er en svær opgave du har givet her – har ikke været inde og kigge på retnemt.dk før – men sikke en inspiration og lækker mad de har! Jeg kan slet ikke vælge en kasse, for jeg får bare lyst til at teste dem alle af fra en ende af 😀
  Fiske, luksuriøs, hurtig, middelhav, eksotisk, økonomisk, familie, ret sund og we care for bare at nævne nogle.
  PS Tak for nogle gode opskrifter du lægger op.

 66. Verdens bedste præmie 🙂 Min kæreste nægter at hoppe med på måltidskasserne, da han elsker at lave mad, MEN med to små børn og et husprojekt nydes det bare ikke mere. Jeg ved at han ville elske denne løsning til blot 3 dage i ugen. Så vil han nyde endnu mere at lave mad de resterende dage. Denne præmie ville helt sikkert (alt er krydset!) få ham overtalt. Det skulle være børnekassen, som ville passe perfekt ind hos os.

 67. Jeg håber at blive udfordret på fiskefronten med ‘Fiskeret’ kassen, hvis jeg vinder 😉

 68. Uden tvivl “ret eksotisk” vi er slet ikke kreative og eksotiske nok i vores madlavning. Der skal pynt på 🙂

 69. Cecilie Andersen

  Jeg vil vælge “retsundt”, hvis jeg vandt. Jeg elsker at fylde min krop med sundt mad 😊 Krydser fingre!

 70. Alexia Geralis

  Jeg vil gerne vinde RET NEMT måltidet med gode økologiske råvarer 😁👌🏼

 71. Inge Merete Nielsen

  Jeg er kød allergiker, derfor vil det være spændende at se hvad fiskeret kassen kan byde på af spændende retter.

 72. Rikke Larsen

  Jeg ville vælge “Middelhavsretter” da jeg har overvejet flere gange at bestille denim det måske så kunne blive startskuddet👌🏻

 73. Uh det ville være vildt spændende at prøve, og vi har snakket om det flere gange herhjemme 😅 hvis vi skulle være så heldige at vinde skulle det være familieRet

 74. Ville helt klart vælge “ret sund” så både min mor og jeg kan få dejlig sund kost. Det ville være en fed overraskelse til ens mor

 75. Bettina Egmose Nielsen

  Elsker alt grønt mad – så vil gene vinde ret sund ☘️☘️☘️

 76. Jeg ville elske at prøve Middelhavskassen sammen med min mand, 2 piger og vores brasilianske udvekslingsstudent.

  Krydser fingre😊

 77. Jeg ville vælge RETSUND! Pga. Sygdom er jeg ved at forsøge at omlægge min kost og spise sundere og tildels antiinflammatorisk. 3 uger med RETSUND måltidskassen ville være en god måde at kickstarte mit “projekt”👏🏻👍🏻😃

 78. Dorte Jakobsen

  Ret hurtigt, vi ville blive glad for hvilken som helst måltids kasse, vi er begge 2 under uddannelse og “fattige” men elsker god mad😁

 79. Dorte Jakobsen

  Ret eksotisk, det ville vi blive rigtig glade for, vi er begge studerende så ville være skønt at få betalt maden i 3 uger 😉

 80. Det ser lækkert ud, og jeg kunne godt trænge til inspiration til at lave varieret sund mad☺️
  Så Retsund kassen hvis jeg skulle blive udvalgt

 81. Uha yes please! Familieret vil vi møj gerne vinde. Mvh Familiens hus-kok samt mor til to (og en sulten far)

 82. Ville vælge ret hurtig kassen! Tror den vil passe perfekt ind i vores kommende nye hverdag med en lille baby, der kan melde sin ankomst hvornår det skal være nu 🙂

 83. Mia Christensen

  Familieret til 3 Pers. – Den ville passe godt til vores familie❤️👨‍👩‍👧

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top