May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vind min nye kagebog “Søde sager med grøntsager”!

Søde sager med grøntsager

Jeg har ventet som en bette spændt gris’bas’ på at det her skulle ske – AT MIN KAGEBOG UDKOMMER! Nu på torsdag d. 6. februar kan man få fingrende i den grønne kagebog, med sundere kager! JUHUUUU!

Bogen som har været undervejs siden foråret, og som blev skudt i sommer (se billeder fra behind the scenes her ;)), indeholder en masse lækre og super nemme opskrifter på kager med grøntsager, og nul mel. Kagerne kræver ikke meget andet end en blender og man skal ikke være en haj i et køkken, for at få kagerne til at smage godt – I promise 😉

Min nye – fysiske bog – som også sælges i flere af landets boghandlere, online mm., “Søde sager med grøntsager” byder på et sundt kageunivers, hvor hver opskrift er baseret på friske grøntsager.

Kagebogen er opdelt i forår, sommer, efterår og vinter, så alle de søde sager bages med friske råvarer, der er i sæson. Få opskriften på en intens citronkage med pastinakker, små søde bærtærter med bund af jordskokker, fine romkugler med sød kartoffel og gulerod og mange flere grønne kreationer.

Alle kagerne har naturlig sødme, og de kan også nemt gøres helt sukkerfri. En kagebog fyldt med grøntsager, nødder, bær og krydderier. Alle kagerne er glutenfri og bagt uden mel.

Søde sager med grøntsager
Søde sager med grøntsager glutenfru kager

VIND ET EKSEMPLAR AF DEN SKIDE FLOTTE OG LÆKRE BOG

Jeg ved godt at blær’ klæder de færreste, men shit den er blevet lækker at se på, både udenpå og indeni – se billeder fra bogen her. Jeg er pavestolt, men fotoskydningen kan jeg ikke tage ære for – det kan fotograf Tobias Lauesen og grafikken får Lene Gammelgaard credit for! Bogen er udgivet på forlaget People’s Press og kan bl.a. købes på min egen webshop HER (til en særligt god pris). Jeg smider selvfølgelig en lille personlig hilsen i bogen, hvis I køber den via mig <3

En kagelskende vinder kan også løbe afsted med et eksemplar, kvit og frit, da jeg her udlodder et styks Søde sager med grøntsager 🙂

SÅDAN DELTAGER DU

For at vinde skal du blot skrive, i en kommentar herunder eller i opslaget på FB, hvilken kage der er din favoritkage – jeg trækker en vinder på torsdag d. 6. februar, når bogen udkommer landet over, og sender bogen til dig asap herefter! HURRA og knæk og bræk!

Kys og kagekrammere May

Søde sager med grøntsager kagebog
Kagebog med glutenfri kager og grøntsager
Del på Facebook

67 kommentarer til “Vind min nye kagebog “Søde sager med grøntsager”!”

 1. Min favorit kage er jordbærtærte som jeg ikke har fået siden jeg fik cøliaki for godt et år siden (må kaste mig ud i det selv ?)

  1. Inge Marie Strandgaard Hansen

   Jeg elsker alle kager med rabarber ja faktisk med alle friske bær, og da jeg ikke tåler hvedemel, vil denne bog være guld værd, som jeg vist hellere må få købt

 2. Else Marie Damm

  Fantastisk initiativ med en sådan kogebog, hvor vi slipper for mel. Tillykke med det flotte resultat, den ser så flot ud. Jeg vil meget gerne deltage i lodtrækningen af din bog.

  1. Christine Munch

   Jeg er vild med pastinak i kager, og min yndlingskage er engelsk krydderkage. Mon du også har grøntsagficeret den kage?

   1. Mums – ikke engelsk, men jo der er en god god krydderkage i og der er en fantastisk citronkage med pastinak i også – så den skal du da have fingrene i 😉

 3. Lene L. Sonne

  Jeg er ret glad for kager med rabarber og chokolade? kunne være fedt at vinde din blærede bog ?

 4. Vil elske at bage dine sundere citron kage eller romkkugler. Er stor fan af dine opskrifter ??????

  1. Lajla Madsen

   Er ret glad for gulerodskage og vil meget gerne vinde din indbydende bog, vil glæde mig til at prøve alle opskrifter
   Tillykke med bogen ??

   1. Gulerodskagen i bogen er såååå god – og skide sund 😉 Man kan spise den dagligt med god samvittighed <3

 5. Hanne Louise

  Min yndlingskage er egentlig en tærte – en jordbærtærte – især om sommeren, med skønne danske jordbær!

 6. Jeg har jo ikke fået fornøjelsen af at prøve nogle af dem endnu, men sådan en lækker romkugle med søde kartoffel og gulerod lyder dælme godt!

 7. Mette Lytjohan Nielsen

  Wow May hvor ser den bare virkelig flot ud! tillykke med den…håber alt er vel i Sydhavnen!

  1. Mette Lytjohan Nielsen

   Hov, jeg glemte at skrive at vi har haven fuld af rabarber, så mon ikke det kunne være spændende at forsøge sig med en af dine opskrifter!

  2. Jeg håber dine sense squash muffins er i bogen, dem så jeg billeder af en gang. De ser super lækre ud, og dem vil jeg gerne smage / bage ???‍??
   Jeg elsker grøntsager i bagværk, så håber at få ny inspiration af dine fine bog. Den ser virkelig flot ud. Tillykke med den ????

   1. TAK søde dig – de er ikke i bogen men der er en anden squashopskrift der er god men jeg lover du vil elske kagerne i bogen (håber i hvert fald) de er meget bedre end andet jeg har lavet før <3

 8. Marianne Juhl

  Min ynglings er romkugle/træstammer/studenterbrød
  Stort tillykke med den flotte bog

 9. Ååårh det ville være lækkert at vinde bogen ???Jeg er i gang med kostomlægning og savner inspiration også til den søde tand ?
  Min favorit kage er pt mine vaniljekranse hvor man både kan se og smage hakkede mandler og vaniljestang inkl selve skralden der er klippet i bitte små stykker. Ikke særlig grønt, gluten eller sukker frit, så jeg mangler absolut hjælp ? ??

  1. Så skal du da helt sikkert ha fingrene i bogen som giver anledning til kage meget oftere 😉

 10. Alt hvad der kommer i nærheden af KAGE !!!!!!!! Må ikke spise gluten og savner KAGER

 11. Svært at vælge, elsker kage, en god brownie, el svampet chokoladekage, en trøffel eller en god frugttærte…
  Har lige bagt dine boller idag for 3. Gang med blomkål. Har puttet gulerødder i også det blev de ikke ringere af. Glæder mig til at smage dine kager

  1. MMM jeg elsker jo også kage 😉 Juhu hvor dejligt bollerne blev gode – håber du synes om bogen 🙂

 12. Tillykke med udgivelsen af kagebogen ? min favoritkage har jeg endnu ikke fundet i en vegansk-glutenfri-version… men det kunne være spændende, for vi elsker Key Lime Pie hjemme hos os. Med en masse merengs på toppen ?

 13. Det flettede rabarberlåg står knivskarpt, det er virkelig flot.
  Min favorit kage er alt i chokoladekage afdelingen ?

  1. Ih tak – jeg troede det var svært at lave, men det var SÅ nemt 🙂 Du vil ELSJE de chokolademuffins der er i bogen <3

 14. Et meget stort tillykke med din nye flotte bog 🙂
  Meget spændende og sunde kager 🙂
  Jeg elsker kager med noget syrligt, så hælder meget til din rabarberkage 🙂
  Efter at min datter fik kræft tænker vi ekstra meget over hvad vi spiser, så vil elske at prøve dine opskrifter af 🙂

 15. Jørgen Kjelkvist

  Tillykke med udgivelsen. ? Flot arbejde. Kager med jordbær og rabarber er mine favoritter.

 16. Min yndlingskage er helt klassisk jordbærkage, men jeg vil glæde mig til at udforske dine spændende opskrifter :0) Krydser fingre for jeg er heldig at vinde, men ellers er den skrevet på ønskelisten ;o)

  1. Sådan en ku jeg godt spise nu – der er små bærtærter i bogen (fx med jordbær) og en bund af jordskokker – lyder skørt, men det fungerer 😉

 17. Har lige bestilt bogen til min datter Lill.
  Vil gerne selv have en bog .
  Citrontærte lyder lækkert.
  Jeg bor i Spanien og vi har mange citroner.

 18. Skal man seriøst vælge kun en kage, det er jo umuligt. Jeg elsker kager!
  Jeg vil gerne vinde din bog, så jeg kan fortsætte med at spise kage, bare de sunde af slagsen?

 19. Rabarbertærten ser skøn ud ?. Din bagebog vil da virkelig være en fornøjelse at kigge i. Og bage efter ?.

 20. Åh, den er svær, men gulerodskage eller brownie må høre til favoritterne selv om jeg hvert år glæder mig til de første rabarber til rabarber tærte. Lækker bog, som jeg virkelig godt kunne bruge, da jeg ikke tåler gluten og er med i en gruppe her i Odense på 22, der lever glutenfrit, og vi deler erfaringer

 21. Lene voetmann

  Brownie er vist min favorit. Men lige nu glæder jeg mig til at skulle bage fastelavnsboller og smovse dem. ?
  Jeg har nogle kollegaer der gerne står klar til at teste, så kunne være sjovt at prøve nogle nye og sunde opskrifter. ?

 22. Uhhh EN farvoritkage… DET er da svært, griner 😀 …. nå, men jeg ælllskerrr citronkager – de smager bare af sommer hele året rundt 🙂 vil elske, at vinde din bog <3

 23. Tillykke med bogen. 🙂 Jeg er til alle kager med rabarber og ikke at forglemme Key Lime Pie.

 24. – sidder i skrivende stund med din sukkerfri brownie i min mund… yaii, den er lœkker! Havde gentligt bagt den til børnenes dessert i madpakken i morgen, tror at de får den med friske jordbœr i skiver <3
  Jeg er splinterny på din hjemmeside, og ny med dine opskrifter..
  – jeg glœder mig til at opleve dit sunde univers af sukkerfrie og sunde kager.
  Gad sku godt at vinde din smukke bog… lover at jeg vil afprøve samtlige opskrifter i den.
  Alt undtaget spinat altså. Mine favorit sunde kager er gulerodskager – og alt bagt med sød kartoffel 🙂

 25. Min yndlingskage er din squashmuffin med masser af kanel og kardemomme, jeg putter små søde æbletern i midten af kagerne. Tusinde tak for den opskrift. Held og Lykke med din fine bog, den skal jeg helt sikkert eje.
  Hilsen Lissy

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Grim snak i internetland

Jeg ved, at fx nogle af mine kolleger, får en ordentlig sviner engang i mellem. For noget de har sagt eller skrevet. Det oplever jeg

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top