kostplaner
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

NYHED: Køb ekstra lækre feriekostplaner til kun 350 kr!

Der er nok mange der tænker at sommeren ikke et tidspunktet for at starte en sundere livsstil. Men hvorfor egentlig ikke? For sommeren byder på SÅ mange lækre sager, der ikke nødvendigvis indeholder særligt mange kalorier, og dermed går i virkelig godt spænd med en livsstilsændring. Derfor har jeg selvfølgelig lavet nogle ekstra lækre feriekostplaner til kun 350 kr!, der indeholder alt det du ikke vil gå glip af i løbet af sommeren, som fx pandekager, friske bær, mad på grillen, koldskål, is, rabarbergrød, æggemadder med karse og rødløg eller et stykke smørrebrød med røget makrel og radiser.

Og selvfølgelig et (dagligt) glas rosé i solen, eller hvid/rød/bobler, hvis man er (mere) til dét. Det er jeg nemlig selv, og jeg gider da ikke at vejlede folk i en kedelig sommer, når nu man rent faktisk godt kan hygge sig med et glas vin, uden at det koster på vægten.

Feriekostplaner til DIT BMR/hvilestofskifte

Planerne findes på 1300, 1400, 1500, 1600 og 1700 kcal, og indeholder de essentielle næringsstoffer du dagligt har brug for, plus det løse 😉 Kostplanerne indeholder forslag til hvad du kan bytte ud med og en vejledning, som gør at du nemt kan navigere rundt i maden, uden at tælle kalorier.

Du sender mig blot din alder + vægt til mail: mayskostvejledning@gmail.com, så udregner jeg hvilken plan der passer til dig og til BMR/hvilestofskifte. Feriekostplanen inkl. bytteliste og vejledning koster KUN 350 kr, og giver dig inspiration til en smask-lækker sommer, uden du føler at du mangler noget. Alt imens du taber dig 0,5-1 kg om ugen, hvis du holder dig til planen. Jeg er, hvis jeg skal være ærlig, selv rigtig vild med det 😉

Planen kan selvfølgelig bruges i al evighed, og er ikke kun anvendelig over sommeren, men eftersom mange af måltidsforslagene i kostplanen indeholder sæsonens danske råvarer, giver det særligt god mening at gafle den over sommeren, så man får bid i alle de lækre sager og samtidigt er klimabevidst 😉

SE FØR- OG EFTERBILLEDER AF SOFIE DER HAR GÅET I KOSTVEJLEDNING HOS MIG I 13 UGER OG TABT SIG 9,3 KG HER

Ingen sult – mæt hele dagen

Mange tror at man kommer til at spise helt vildt lidt mad, når man er under en vægttabsperiode, men det behøver man slet ikke. Hvis du vælger at spise alle dine fx 1600 kalorier i Matadormix, er der rigtig nok ikke meget slik til hele dagen. Men vælger du i stedet friske ærter, jordbær, rugbrød med proteinrigt pålæg og fiberholdige grøntsager, får du meget mad for få kalorier. Selv hvis du vælger at tylle et glas rosé til grillmaden i sommerhuset om aftenen 😉

Feriekostplanerne indeholder 6 måltider pr dag. Tre hovedmåltider, og tre mellemmåltider. Du kommer altså ikke til at sulte.

Helt almindelig mad du kan spise med familien og vennerne

Jeg har valgt at sælge kostplanen til en pris af kun 350 kr, for at alle kan være med. Maden er helt almindelig mad du kan spise sammen med familien og vennerne, altså ingen mærkelige fødevarer.

Kødspiser eller vegetar? … Glutenallergiker?

Er du vegetar kan du også spise efter feriekostplanerne. Det samme gælder hvis du har cøliaki eller ikke tåler mælk, nødder eller andre bestemte fødevarer. Du vælger bare et alternativ til det du ikke spiser fra bytte-forslagene.

Stik mig blot en mail på mayskostvejledning@gmail.com, hvis du gerne vil spise dig gennem en lækker sommer, med lækre snacks, et (dagligt) glas vin og alt hvad der hører til, imens du rent faktisk taber dig <3 Jeg sender dig kostplanerne på onsdag på mail, og modtager Mobile Pay (612963 -sydhavnsmor.dk) som betaling, så nemmere bliver det altså næppe 😉

Ønsker du vejledning i forbindelse med kostplanen kan du for kun 799 alt inkl. få 6 ugers online vejledning via mail. Ligesom fx Sofie har fået.

Pssst! Jeg sælger også “vægttabspakken” med 3 kostplaner, bytteliste (så dagene ikke bliver ens), vejledning, min kagebog “Kager – hver dag” og måltidsforslag på 1300, 1400, 1500, 1600 og 1700 kcal for 650 kr. Se mere HER.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top