May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Peanutcreme – den bedste dip til grøntsagsstængerne

image

Her til aften skovlede familien igen-igen denne super lækre ret ned – jeg er fuldstændig tosset med den tilhørende peanutcreme, som min søster har opfundet opskriften på.

Peanutcremen er perfekt til friske vietnamesiske forårsruller, men den er også mere end genial som dyppelse til grøntsagsstænger, som gulerødder, agurk og peberfrugter.

Det er på en eller anden måde lidt nemmere at køre grøntsager ned, hvis der lækkert smørelse til, ik? 😉

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

LCHF: Ostekurv til tacos

Hvorfor har jeg dog ikke kendt til denne opskrift tidligere? Det er en virkelig nem måde at lave lækre tacos på – og skallen er

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top