May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

BUDGETVENLIG, SPICY HOKAIDOSUPPE – VEGANSK

Jeg smækkede billedet af denne SMASKLÆKRE hokaidosuppe på min Instagram i går og der har været efterspørgsel på opskriften. Og det er jo også græskarsæson, efterårsstemning og så er der altså ikke mange ting der er bedre end en spicy græskarsuppe, der lige sparker varmen ind i din krop.

image

Her er opskriften på min favorit hakaidosuppe (4 personer), som dælme’ også er billig at lave:

1 økologisk hokaido

1 (skalotte) løg

1 fed hvidløg

1 liter grøntsagsbouillon

1 rød chili

1 rød peberfrugt

2,5 dl kokosmælk

1 spsk spidskommen

1 spsk stødt koriander

(Kokos)olie

Salt

Peber

 

Sådan gør du:

Skræl hokaidoen. Fjern kerner. Del hokaidoen og skær den i større tern. Hak løg, hvidløg og peberfrugt og sauter. Smid hokaidoen over. Sauter det et par minutter og hæld vand inkl. bouillon over, sæt låg på og lad det simre ca. 20 minutter. Blend balladen og hæld kokosmælten og krydderierne i gryden. Lad det småsimre endnu 5-10 min. og server i dybe skåle, gerne med frisk koriander på toppen.

DEN ER SÅÅÅÅ GOD 🙂

Del på Facebook

1 kommentar til “BUDGETVENLIG, SPICY HOKAIDOSUPPE – VEGANSK”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Daddy (G)
Sydhavnsmor

Lav din egen snaps

Sponsoreret af Aalborg Basis Snaps – Lav din egen snaps For et par år siden fik min mand Martin foræret, måske én af de bedste

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top