BUDGETVENLIG, SPICY HOKAIDOSUPPE – VEGANSK

Jeg smækkede billedet af denne SMASKLÆKRE hokaidosuppe på min Instagram i går og der har været efterspørgsel på opskriften. Og det er jo også græskarsæson, efterårsstemning og så er der altså ikke mange ting der er bedre end en spicy græskarsuppe, der lige sparker varmen ind i din krop.

image

Her er opskriften på min favorit hakaidosuppe (4 personer), som dælme’ også er billig at lave:

1 økologisk hokaido

1 (skalotte) løg

1 fed hvidløg

1 liter grøntsagsbouillon

1 rød chili

1 rød peberfrugt

2,5 dl kokosmælk

1 spsk spidskommen

1 spsk stødt koriander

(Kokos)olie

Salt

Peber

 

Sådan gør du:

Skræl hokaidoen. Fjern kerner. Del hokaidoen og skær den i større tern. Hak løg, hvidløg og peberfrugt og sauter. Smid hokaidoen over. Sauter det et par minutter og hæld vand inkl. bouillon over, sæt låg på og lad det simre ca. 20 minutter. Blend balladen og hæld kokosmælten og krydderierne i gryden. Lad det småsimre endnu 5-10 min. og server i dybe skåle, gerne med frisk koriander på toppen.

DEN ER SÅÅÅÅ GOD 🙂

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *