May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

SUNDE(RE) LION BARS – GLUTENFRIE OG VEGANSKE

image

Selvfølgelig måtte jeg prøve Christine Bondes hjemmelavede Lion Bars, for jeg er en Lion-pige. Og Bounty, Mars og Snickers. Selvfølgelig 😉

Det er altid et sats, at kaste sig ud i sundere bagværk af nogen rigtig kaloriefætre, men jeg må sige, at denne Lion Bar-opskrift gør det godt! Og det er nemt at kaste sig over, og sørme om de ikke også er nemme at kaste i skrutten efterfølgende. Jeg har lavet opskriften lidt om fra den originale, fordi det simpelthen gør det lidt nemmere, at smække lårtet sammen på den måde 😉 Jeg er fan, Christine!

Opskriften på en portion sunde(re) Lion Bars er:

70 g majsgaletter

160 g crunchy peanutbutter

75 g morbær

1 dl kokosmælk

1 tsk vanillepulver

Chokolade til overtræk (+ 80 %)

 

Sådan gør du:

Knus majsgaletter med hænderne og bland med peanutbutter, kokosmælk, vanillepulver og hakkede morbær. Fyld en 20×25 form med blandingen. Pres det ned med hænderne.

Stil formen på køl. Smelt chokoladen i et vandbad og hæld det over fyldet. Put formen i fryseren til chokoladen er størknet.

SPIIIIIS (din gris, i morgen skal du slagtes – som min farmor altid sagde) <3

PS: Jeg var i fire helsebutikker og supermarkeder for at finde alle ingredienserne. Jeg har linket til alle ingredienser, som kan købes online, hvis du skal være hurtig på aftrækkeren (majsgaletterne som også kaldes majskiks i daglig tale, kan dog købes i de fleste supermarkeder, ligesom peanutbutter, kokosmælk, vanillepulver og chokolade kan – jeg var muligvis bare uheldig).

Indeholder affiliatelinks

 

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “SUNDE(RE) LION BARS – GLUTENFRIE OG VEGANSKE”

  1. De ser herlig ut!! Jeg digger stilen din. Språket ditt og de flotte oppskriftene gjør det super gøy å lese bloggen din! Jeg lurer på, vet du hva majsgaletter er på norsk?? Er det som riskaker, men med mais? Morbær har vi heller ikke på norsk 😄

    1. Hvor er du sød, tak 😊 Ja du har ret – som majskiks:) og morbær er mulberry på engelsk – ved du så hvad det er? Håber du finder det 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top