May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvis I vil følge med…

Hej venner, jeg har været stille herinde længe. Det er ikke fordi jeg er færdig med at blogge, men fordi der sker så meget som jeg har fokus på arbejdsmæssigt. Jeg har nemlig udvidet min bizz en smule, som jeg snart fortæller mere detaljeret om, men som man kan finde mere om på min Instagram @sydhavnsmor.dk. Det er nemlig sådan at jeg deler LANGT mere derovre, sådan mere ‘live’ og ‘bagom’ på min Instagram end jeg får gjort herinde. Så hvis I vil følge med dér, er I meget velkomne, I skal blot trykker her. <3

I går testede jeg fx alkofri øl sammen med Julie Elsebeth og Line Hoffmeyer på IG (i fast opslag), og der kommer mange flere af den slags ting derovre, ligesom jeg også snartligt kommer til at bage live og dele opskrifter osv. dér også. Og så kan I se mig som mand derovre 😉 Jeg håber I gider hoppe over og følge med dér, hvis I har tid og lyst.

Jeg tjekker snart ind igen på domænet her, men indtil da må I ha’ en fantastisk weekend.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

DIY: Lav din egen billedvæg

Jeg har altid været fascineret af hjem fyldt med kunst og fotos på væggene. I Sydhavnshytten har vi en del af min fars malerier hængende,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top