Sharp Objects
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

De sidste 5 serier og film jeg har streamet

Fem nye anbefalinger fra Sydhavnshytten til jer!

Sharp objects

Sharp Objects

En af de nyeste serier på HBO Nordic, som jeg har vist jeg skulle kaste mig over, da de begyndte at reklamere for den. Hvorfor? Fordi den lød så hamrende spændende! Serien er på i alt 8 afsnit og jeg har set de første to. Jeg er afhængig. Serien handler om den amerikanske journalist Camille, der vender tilbage til hendes fødeby og familie, en lille by, hvor der er sket flere drab. For nyligt er to piger forsvundet, og den ene er fundet død. Man følger Camille gennem hendes søgen på hvad der er sket, og hendes flashbacks til hendes traumatiske barndom, hvor hun selv mistede en af sine små søstre. SE DEN på HBO Nordic nu!

The Tale

The Tale

Jeg streamer (alt for) sjældent film. Det vil jeg nu lave om på, for der ligger flere gode og venter på os. The Tale er én af bedste jeg har set for nyligt. Filmen fortæller historien om Jennifer, spillet af Laura Dern, som vi kender fra den geniale serie, Big Little Liars (HBO Nordic). Jennifer lever et godt liv med hende flotte kæreste, seje karriere som journalist og underviser. Men da hendes mor opdager en historie, Jennifer har skrevet i sin dagbog som 13-årig, graver Jennifer selv i sagen – hvad var det egentlig der skete dengang, hun havde et særligt forhold til to voksne personer? … se filmen på HBO Nordic, den er bedre end god!

 

Læs også 5 serier du skal se på HBO Nordic

 

The Crown

The Crown

Jeg elsker at smide mig i min sofa, efter ungernes sengetid og tjekke ind på én af mine favoritstreamingstjenester, men jeg har længe ikke kunne finde noget jeg blev sådan rigtig bidt af. Men efter utallige anbefalinger af The Crown, som jeg synes lød en smule tør og kedelig, fordi jeg godt kan synes sådan noget royalt glam, kan være en anelse kedeligt, er jeg alligevel blevet afhængig. Serien er overraskende (for mig) virkelig fængende fra første afsnit. Skuespillet er så eminent, og billederne er smukke. I det hele taget er det bare en serie der er værd at se, også fordi den giver et godt indblik i den britiske historie. Så hop forbi Netflix og zoom ind på The Crown, hvis du mangler god underholdning.

 

The Affair, sæson 4

the affair

The affair er en af de mest spændende serier jeg har brugt tid på, de senere år. Den kører lige nu på HBO Nordic, på fjerde sæson. Og selvom historien er en helt anden, end den startede med, er jeg stadig totalt vild med den. Husker du Dawsons Creek? Så husker du nok også Cole fra The Affair, Joshue Jackson?! Jeg kan ikke finde ud af hvem jeg ‘skal holde med’, hvem der egentlig er ‘de gode’ og ‘de mindre gode’. På en eller anden måde er jeg forelsket i alle karakterne, og har også medlidenhed med dem alle på hver deres måde. Hvis I er til et spændende drama, så skal I helt sikkert se The Affair!

 

Læs også 3 skidegode tidsrøvere

Divatvillingerne 

divatvillingerne

 

Divatvillingerne er egentlig en dokumentarserie, til gengæld kan den ses kvit og frit på dr.dk, og indeholder 7 afsnit, som jeg slugte råt en aften i sofaen. Her møder du norske Wanda og Vita, med iranskfødte forældre. De har hele deres barndom været mobbet og fået så mange grimme ting at vide om deres udseende, særligt deres næser, som deres klassekammerater mente var usædvanlig store. Derfor har pigerne, efter de er blevet voksne, fået nogle operationer, som de giver udtryk for har givet dem mere selvtillid og et bedre udseende. Vurdér selv, hvad du synes. Du kan se dokumentarserien HER. 

Del på Facebook

1 kommentar til “De sidste 5 serier og film jeg har streamet”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top