May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Bobbet op til bryllup: før- og efterbilleder – sydhavnsmor.dk

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks 

img_4196

OH YES, my friends! 🙂

Den har fået én over nakken, – jeg er blevet bobbet totalt op til min venindes og hendes kommende mands bryllup, som foregår i dag <3. Iiiiih, det blir’ SÅ vildt og dejligt. Jeg skal være brudepige, sammen med fire af hendes andre veninder. Det blir så awesome, og jeg følte også at jeg burde gøre en smule ud af mit trætte mor-fjæs – og krop, og har derfor taget heeeeele turen 😉

Jeg startede med at få hugget alle mine slidte spidser af – og få fortyndet manken hos Complete Hair på Gammel Kongevej. Nu føles mit hår ikke længere som en høstak, og jeg vejer også lige et kilo mindre på vægten 😉 Husk det venner – vejer man liiiige lidt for meget, så smut forbi frisøren 😉

3265efaf-797b-4130-8f1d-bbe0a3824ad7

Torsdag sidste uge var jeg lige en time i himlen, da jeg var i de bedste hænder, hos Clinique Camille, der ligger i Holbergsgade 11, ved Kongens Nytorv. Jeg fik den LÆKRESTE ansigtsbehandling  af søde Josephine, der inkluderede en frugtsyrebehandling og en dybderens, som jeg helt sikkert skal have mindst hvert kvartal, for jeg har siden da følt min hud er meget mere fugtig og frisk. Jeg fik lige presset “alt det klamme”, I ved, ud af huden og har faktisk følt mig så meget pænere efter, at jeg ikke har smurt et lag foundation i fjæset siden, fordi det har været meget mere behageligt uden. Dog får den lige en omgang senere i dag – for alles skyld 😉 Jeg har en meget sart hud, med tildens til at små blodkar springer. Jeg blev anbefalet at bruge en serum HVER dag – før jeg påfører min dagcreme (jeg bruger A-Derma, den fra apoteket, som jeg synes fugter godt, ikke indeholder alt muligt bras, og er til at betale!), og så er det også vigtigt at jeg (man) peeler sit ansigt et par gange om ugen, for at fjerne alle de døde hudceller. Og husk nu (May!), at rens ansigtet HVER aften – hvis man gør det, kan man også stoppe for flere små blodkar-springninger i ansigtet. Og dem gider jeg ærligt talt, hvis jeg kan slippe, ikke ha’ flere af. Jeg ligner jo for helvede en der har drukket lidt for mange bajere.

#BlameItOnTheWine

Jeg har netop rippet nettet for nogle gode produkter, og købt en god, øko-serum, der er drøj i brug og er rigtig god til prisen, en facial mist og en salt scrub. Det hele fik jeg til ca. 500 kroner, og det bør holde i et halvt års tid, så det er sgu ik’ så gawlt, som man sir’?

img_4288

I denne uge har jeg så gjort noget – jeg aldrig i min vildeste fantasi troede jeg ville prøve – jeg har nemlig fået spraytan all over, folks! Arh, var hvid ikke moderne? 😉 Jeg har engang været solariedulle. Hey – jeg er jo born and raised i Hvidovre 😉 Men jeg har i mange (!) år taget omvejen for at undgå et solarium. Jeg er ikke fan af lysstofrør og cancergrille. MEN jeg var så bleg at selv Marilyn Manson ville blive forskrækket ved synet af mig, og så en god tanning min veninde havde fået professionelt på spray, og tænkte jeg måtte prøve det samme. Så nu er jeg satme brun!

img_4290

Jeg har desuden også fået lavet fake lashes – kan I huske jeg har fået det lavet før (hvor vipperne faktisk begyndte at falde af efter få timer)? – det er godt nok blevet pænt denne gang, og jeg har ikke mistet én vippe siden tirsdag, så denne gang holder de sgu godt. Vipperne falder af med de naturlige vipper, som de sidder fast på (single lashes), og derfor holder de i 2-4 uger før de skal fyldes op igen, hvis jeg bliver så crazy med mine nye Bambi-øjne at jeg vil ha’ dem permanent 😉 Det fik jeg også lavet hos Clinique Camille – også af søde Josephine, og jeg er mega glad for resultatet. Jeg ligner jo blandingen af en amerikansk hausfrau- og Bambi 😉 OG så har jeg fået lavet negle. Ikke kunstige, for det er ikke lige mig, men shellac, og det er bare blevet super fint. De holder i mindst 14 dage, hvilket jeg er glad for, for normalt er min lak klumpet og på fingrene frem for neglene, før jeg har forladt matriklen. De her holder – og shiner, mand! 🙂 De er også lavet inde i Camilles salon, hvor de også fjerner hår, laver behandlinger på mænd og meget mer’. De er virkelig dygtige! Blot en anbefaling, hvis man også lige skal ha’ hele armen – eller bare den halve 🙂

img_4200

Så nu er über-dullen bobbet heeelt op, og mere end klar til fest heeeele dagen og natten! Nu håber vi bare på at vejret holder- og at det blir’ et JA 😉 <3

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top