40-70 % på mærkevarer hos Boozt (Ganni, Gestuz, Mads Nørgaard mf.)

Indeholder reklamelinks

Jeg sneg mig lynhurtigt ind på webben, som jeg den sidste uge har forsøgt at holde en sund pause fra. Jeg skulle nemlig liiige se efter en kjole til en fest jeg skal til om et par uger. Og så dukkede der alle mulige fristelser op. Eftersom jeg pt sparer op til denne eventyrlige ferie, som vi har afrejse på om 5 uger, har jeg ikke mange penge til at shoppe udklædning for. Og jeg tænkte at flere af jer måske har samme udfordring, efter at have spenderet klejner på kold rosé, bunkevis af faktor 50 og en kæmpe parasol. Derfor tipper jeg jer lige om de mega gode tilbud, jeg har fundet hos Boozt, på alle deres lækre mærker som…(Nederdelen herover er Ganni Sartre)

 

GANNI 

GESTUZ 

MADS NØRGAARD 

 

og et hav af ANDRE MÆRKER

Men man skal være hurtig, for de gode ting ryger aaalt for hurtigt!

Læs også… drittkule jeans til os bredballer på budget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *