May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

2018 – jeg kan jo ikke rigtig brokke mig, vel?!

Jeg er ikke den store filosof, men jeg rider gerne på gode oplevelser. 2018 har haft sine op- og nedeture, som ethvert andet år har haft. Det hele er vel aldrig udelukkende godt eller skidt. Til trods for at jeg hen over sommeren var mere presset end godt var, er der sket flere gode ting i år, som overskygger klumpen i halsen i hedebølgen. Nemlig det første punkt på listen herunder. Jeg er glad for at snakke, men jeg synes det er hyggeligst at føre en samtale fremfor envejskommunikation. Så spæd gerne en kommentar til, hvad årets bedste oplevelse(r) har været for dig også, hvis du har lyst <3

 1. Året hvor jeg blev moster og tante. Jeg gjorde selv min søster til moster i 2012. Og dobbeltmoster i 2014. I år fik jeg to niecer indenfor 2 måneders mellemrum.
 2. Gik jeg helt solo, og fik min egen (ok, jeg deler med tredjedamen her) agent.
 3. Tog jeg en beslutning om at udvide min bette business.
 4. Udgav jeg min (første) e-bog.
 5. Blev jeg teen-vild over en kommentar på et af mine posts fra en verdenskendt person på min Instagram. Se her. Kan I ikke godt forstå jeg synes det var lidt sejt, alligevel? 😉
 6. Overvejede vi at flytte til både Espergærde, Helsingør, næsten Køge, og erhverve os sommerhus i både Vejby, Kulhuse og Lolland. Vores bagdele er stadig velbefindende i Sydhavnen og beslutningen om at udvide med flere m2 rundt i landet, som inkluderede et styks grønt plæne er pt sat i kraftigt bero. Sydhavnen er rock’n roll. I stedet besluttede vi os for en ornli’ makeover af Sydhavnshytten.
 7. Rejste vi på familiens første store – langt væk fra alt det kendte – tur sammen. Det var den vildeste oplevelse. Mere af den slags i 2019 og fremover ville ikke gøre os spor 😉
 8. Fik jeg endelig, efter mange forsøg, skovlen under de par kilo eller ca. 10, som jeg længe har ønsket at smide. Nemt endda.
 9. Bagte jeg mere i min ovn, end jeg nogensinde har bagt på mænd. Fx disse banditter, som er et must at kende til, for kageelskere 😉
 10. Startede mit ældsteavl i skole hvilket jeg slet ikke synes var særligt sjovt til at starte med. Det føltes fannema noget af en (utryg) omvæltning. Ikke for hende, men for moren. Fra at være ‘buret inde’ i en bh dagligt med opsyn til at ens seks-årige LILLE BITTE (det synes man jo!) barn pludselig skal stå på – forholdsvis – egne ben. Det var ikke såååå sjovt (for mig, men en fest for hende). Men som det er med alt andet nyt, skal man vænne sig til det og nu er det heldigvis ikke helt så skræmmende mere.

Hvad har været årets bedste oplevelser for dig?

GODT NYTÅR – SES I 2019. JEG GLÆÆÆÆDER MIG 🙂

Hvis I gider, kan I følge mig på @sydhavnsmor.dk på Instagram også <3

Del på Facebook

2 kommentarer til “2018 – jeg kan jo ikke rigtig brokke mig, vel?!”

  1. Hej Gitte

   Nej, jeg var der kun i tre mdr over sommeren og havde meget få vagter 🙂 Hvad tænker du på? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top