kagebog sensekost
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

VIND MIN KAGEBOG: “KAGER – HVER DAG” MED SUKKER- OG MELFRI OPSKRIFTER

Jeg udlodder en del konkurrencer på min Instagram @sydhavnsmor.dk, og pt udlodder jeg også dér min e-kagebog, “Kager – hver dag”, der indeholder sukker- og melfri opskrifter, alle med 100-200 g grønt i sig pr portion, så de HVER DAG, kan spises med god samvittighed 🙂

kagebog sensekost

Men selvfølgelig skal I heller ikke snydes på bloggen. Derfor udlodder jeg også en e-kagebog til TO KAGEGLADE MENNESKER <3

Det eneste I skal gøre for at deltage er:

 1. at skrive i en kommentar i indlægget her, hvad din yndlingskage er

 2. at følge mig på Facebook HER

Jeg trækker TO vindere på søndag, som offentliggøres i indlægget her. Pøj, pøj <3

Vil du have et kig ind i kagebogen? Så se HER. 

Ps: Vil du have dobbeltchance – og få muligheden for at vinde bogen til dig selv + 3 veninder/venner, så deltag også i konkurrencen på min Instagram @sydhavnsmor.dk HER <3 Godt nytår! 

Del på Facebook

82 kommentarer til “VIND MIN KAGEBOG: “KAGER – HVER DAG” MED SUKKER- OG MELFRI OPSKRIFTER”

 1. Nu har jeg altid været meget grænsen og kage har ikke været det vi har spist mest i familien – så har næsten altid fået chokoladekage eller banankage – Kunne godt tænke mig at prøve noget andet og mere

  1. Kristine Hæstrup

   Jeg elsker kage med masser af chokolade! Fx chokoladefondant og brownie. Men også kanelkage. Og gulerodskage. Åh, det er altså svært at vælge! Chokoladefondant må blive vinderen for nu. Jeg vil dele med min mor, som så gerne vil bage glutenfri kage til mig 🙂

 2. Jeg elsker en god brownie ❤
  Og jeg er helt sikker på at min søster Mette Nissen også mægtig gerne vil binde bogen.

 3. Pernille Jensen

  Åh den bog ville jeg virkelig gerne vinde! ?

  Jeg er i et projekt-stort-vægttab og det er svært når man er noget af et kageøre ?

  Jeg ville dele bogen med min gode veninde, Dorte, som deler mit projekt med mig ?

  Min yndlingskage er lækker svampet chokoladekage ???

 4. Lone Johansen

  Min yndlingskage er gulerodskage med kanel. Vinder jeg, vil jeg dele bogen med min lillesøster ?

 5. Tenna Nørgaard Pedersen

  Elsker alt kage ? så vil gerne ha ny inspiration til lidt sundere kager som kan spises med lidt bedre samvittighed…

 6. Susanne Nielsen

  Åh denne bog kunne jeg virkelig godt tænke mig, at vinde. Jeg følger dig og bruger rigtig mange af de lækkere opskrifter. Bogen er jo så lækker, kender en der har købt den.da jeg er kageglad og følger Sense.
  Rigtigt godt nytår???

 7. Hmm, det er svært at vælge én, men skal jeg det, så er jeg ret vild med squashkage :-). Jeg vil rigtig gerne dele med min veninde, som er mindst lige så vil med kage, som jeg er!

 8. Maria Jørgensen

  Elsker en god chokoladekage eller banankage ? men det meste hjemmebag er lækkert!

 9. annette pedersen

  Jeg elsker kage, men kan se, at det, som vi alle nok ved, ikke er godt for vægten og figuren. Så at kunne spise lidt kage med god samvittighed, det er da ikke til at sige nej tak til. Chokoladekager er nok det der står højest på vores families favoritlister 🙂

  1. Ja, de her kager kan du spise dagligt uden at tage på – faktisk også under vægttab 😉

 10. Anette Dalgård

  Jeg har glutenallergi. Synes det er svært at bage glutenfri så jeg får ikke så meget kage. Gulerodskage, æbletærte og drømmekage er mine favoritter.

 11. Uhhh ha jeg synes jo mange af dine kager lyder såå lækre og spændende, men har desværre kun prøvet gulerodskagen og den med banan, peanutbutter og kakao. Så vil elske at vinde din bog❤️

 12. Jeg kan ikke få nok gulerodskage. Og min lille (store) skoledreng (0.) som pt nægter at spise vil nok godt kunne lokkes til at spise de her kager hver dag i madkassen ???

 13. Alt med chokolade og/eller banan?
  Og jeg vil dele med min seje datter Sara, som starter uddannelse til bager her i januar?

 14. Sara Meyer-Karlsen

  Elsker en god chokolade kage. Men syntes de er svære og finde opskriften på melfri. Har cøliaki så ingen hvedemel i mine kager

 15. Uuuh… stort set alle kager er yndlingskager (bortset fra dem med nødder?) – men skulle jeg vælge, så noget med hvid chokolade og passion eller lime, eller en god drømmekage?

 16. Birgitte Larsen

  Elsker de fleste kager, skal helst være fugtige, og gerne lidt klæge som squashkage med flødeostecreme – eller en lækker brownie – mums.

  1. Louise klopcke

   Min klare favorit er gulerodskage og jeg vil dele gevinsten med min mor som faktisk har fødselsdag i dag. Vi følger begge Sense så ville være den perfekte bog i vores fortsatte vej mod et sundere liv.

 17. Heidi Johansen

  Har altid haft noget med chokolade kager, så vil elske at prøve dine brownies el. chokolademoussen

 18. Heidi Johansen

  Har altid elsket chokoladekager..så vil elske bl.a. at afprøve dine brownies og chokolademoussen ??

 19. Åh jeg kan nærmest lide alt kage, desværre ?
  Men én af yndlingskagerne er en “luksussnitte” – en hindbærsnitte med et stort lag smørcreme og marcipanlåg ?

  Godt nytår ?

 20. Anja Sørensen

  Jeg har 3 favoritter
  Brownie lavet på sød kartoffel og banan.
  Dadelkugler og
  Kransekage

 21. Kenneth Glerup Schøn

  “Jordbærkage” ✍??❤️ WOW craaazy Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en (Bog)-præmie.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ????

 22. Nanna Hansen

  jeg ELSKER alt kage!!! ?? men hvis jeg skal vælge en favorit er det nok brunsviger ??

 23. Maiica christiansen

  Jeg elsker generelt mørk chokolade og banan, så en banankage med mørk chokolade vil være lækkert!

 24. Jeg er vild med al slags hjemmebag ♥️ Øverst på listen er de kager med blød midte og en sprød krumme, som fx Napoleonshatte.

  Fra bageren er min yndlingskage jordbærtærte eller romkugle, det kunne være lækkert med en opskrift, så jeg kunne lave romkuglerne selv.

 25. Min yndlingskage er citrontærte med marengs! Bare det at skrive det nu får mine tænder til at løbe i vand!

 26. Louise Scharling Pedersen

  Åh, jamen det er jo svært at vælge! Dog har jeg altid været glad for drømmeland, da jeg elsker kokos 😛

 27. Uh, hvordan skal jeg nogensinde kunne vælge en fremfor de andre? Jeg elsker jo (næsten) alt kage… hmmmm hvis jeg absolut skulle og jeg kun måtte få en kage, så må det være min saftige gulerodskage med nødder og appelsin/creme cheesefrosting ?

  1. Hej Diana, du er en af de to vinderen tillykke <3 Jeg sender bogen per mail, og du skal huske at downloade og hente den ned på din computer unden 1 uge KH May

 28. Rikke Sørensen

  Herhjemme er banankage altid et hit, og jeg har ofte tyer til den, hvis den søde tand melder sig ? Ville elske at få mere inspiration til især sukkerfri opskrifter ?
  Derudover er sunde trøffelkugler, lavet på dadler, også meget højt på listen!

 29. Pia Christiansen

  Uha den bog ville jeg mægtig gerne vinde og den anden skulle gives til min datter , da hendes søn døjer meget med eksem og vi har snakket om at kager med noget sundere i kunne måske hjælpe dem, da de elsker kage, lige som mormoren gør 🙂 Ynglingens kage er squashkage og chokolade kage 🙂

  1. Kære Pia, du er én af de to vindere. TILLYKKE! <3 Jeg sender bogen til din mail. Husk at hente den ned på din computer inden en uge. KH May

 30. Jeg elsker alt kage hvor der er dadler i – det giver en god svampet kage. Om det så er med broccoli – gulerødder eller andet grønt – så smager det bare himmelsk.

 31. gateau marcel… eller en brownie med rette ingredienser for eksklusive sjæle (ja, der er ingen grund til at nedgøre os selv, bare fordi der er kostudfordringer…)

 32. Min ynglingskage er gulerodskage med osteglasur eller squashkage med osteglasur. Glutenfrit

 33. Mazarinkage er blandt favoritterne. Men kan ikke huske hvornår jeg fik den sidst, da jeg fik konstateret cøliaki for 10 år siden. Jeg ville dele med min ven Thomas.

 34. June Skjødt Jakobsen

  Jeg ELSKER kransekage ?
  Har netop spist det sidste fra nytår… Skulle jeg lave noget til fryseren ?

 35. Anja Schneidermann

  Som glutenallergiker er kage noget jeg sjældent får, primært fordi jeg ofte synes det er lidt besværligt at bage dem, da de kræver mange ingredienser, hvis de da ikke lige består af store mængder smør, sukker og æg…. Jeg vil derfor elske at prøve alle dine opskrifter af og så kommer der helt sikkert en ynglingskage ud af det ?
  (Og vider jeg ikke…. så må jeg vist hellere lette måsen og komme ud og få den købt??)

 36. Elsker din Gulerodskage og jeg vin self dele med min veninde Pernille som også er på Sense❤️

 37. Min yndlingskage er en kokoskage med chokoladestykker i som vi herhjemme kalder kom-i-godt-humør kage ?

 38. Åh den bog vil jeg gerne eje. Synes det er svært at finde gode opskrifter uden mel og sukker og det vilke måske kunne få min 8 årige ril at spise lidt grønt. Fx en lækker squash kage…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top