May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hjemmelavet CHOCOLATE FUDGE BROWNIE ICE CREAM uden mælk og sukker – MÅÅÅÅMS!

benjerrechocolatefudge

 

Én af mine storfavoritter blandt mit sundere bagværk er denne lækre mel, mælk – og sukkerfrie brownie. Og denne helt skønne kokosis – lavet uden mælk og sukker går også lige i mavsen på mig! Derfor måtte jeg da prøve at eksperimentere lidt, efter at jeg i dette paradis spiste (alt for mange) Ben &  Jerry’s is.

To af mine favoritter er deres Chocolate Fudge Brownie – og Cookie Dough Icecream’s. Derfor har jeg efter bedste forsøg, lavet mine egne varianter af disse fantastiske is. De smager selvfølgelig ikke identisk med Ben & Jerry’s, men de er absolut eftertragtede hjemme i Sydhavnshytten hos både gæster og fastboende 😉

Det skal du bruge til Chocolate Fudge Brownie Icecream:

Denne kokosis samt denne brownie

 

Sådan gør du:

Brownien laves dagen før du skal bruge isen, og sættes i køleskabet. Du kan godt spise nogle af kagerne, da portionen giver mere kage end du skal bruge til isen.

En time eller to før du skal servere/kværne isen selv, skal du mixe isen og blende et par eller fire – alt efter ønske – i isen. Tag derefter et par kager (muffins) mere og skær dem i mindre tern og vend i isen. Frys isen og tag den op femten min. før ædelse 😉

Til Cookie Dough Icecream‘en skal du også bruge denne is, samt disse sunde Cookie Dough kugler.

Jeg er sikker på at du vil ku’ (VOLD) li’ den! Det er RÅ godt – også brownien – og isen for sig selv 😉

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top