cornbread - glutenfri majsbrød
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Amerikansk cornbread: glutenfri majsbrød

cornbread - glutenfri majsbrød

Sidste dag i amerikansk uge; amerikansk cornbread: glutenfri majsbrød, er nødt til at komme med i opskrift-registret herinde. De søde kartofler med karameliserede løg og gedeost + brownie var nogle af de opskrifter jeg delte i ugen.

Cornbread – majsbrød på dansk er et typisk tilbehør i det amerikanske køkken, fx til Thanksgiving. Det smager utroligt sødt, ja, nærmest af kage, selvom det er sukkerfrit. Normalt putter man (måske) ikke majs fra dåse i, men det har jeg gjort, og det synes jeg forsøder smagen og gør brødet endnu mere lækkert.

glutenfri majsbrød

Amerikansk cornbread: glutenfri majsbrød

Det skal du bruge

175 g majsmel

125 g rismel (hvis du ikke ønsker glutenfrit brød kan du bruge hvedemel i stedet)

150 g dåse-majs

1 tsk. flagesalt

1 spsk gul Fiber HUSK

2 æg

2 tsk. bagepulver

2 spsk. neutral olie

3 dl mælk (jeg bruger mini, men du kan lave det med den mælk du synes bedst om)

Sådan gør du

Bland alt sammen med en ske eller gaffel. Fordel dejen i et 25 x 20 cm ildfast fad. Bag brødet i ovnen på 200 C i ca. 30 min. – indtil du kan stikke en gaffel i brødet og der ikke længere hænger dej fast.

Find mange flere glutenfri opskrifter, uden sukker, HER.

Følg gerne med på @sydhavnsmor.dk hvis du vil have mere inspiration <3

Del på Facebook

2 kommentarer til “Amerikansk cornbread: glutenfri majsbrød”

 1. Hej
  Tusind tak for dine mange virkeligt inspirerende og lækre opskrifter! Dem har jeg kæmpe glæde af ☺️😋
  Jeg læste et sted her på bloggen, at du bliver oppustet af at spise mel. Jeg bliver selv meget oppustet, og vil til at finde ud af hvilke fødevarer, der tricker det. Så mit spørgsmål: Er det for dig alt mel, eller kun det, der indeholder gluten?
  God påske!
  Hilsen Maria

  1. Kære Maria, jeg bliver som mange andre oppustet men jeg tåler det sagtens, og spiser også ting med mel. Men forsøger at få mest fuldkorn ned og ikke hvidt brød osv for tit 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top