broccolikage
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Et kig ind i min kagebog – se billeder fra bogen!

Jo, jeg er da lidt stolt, over at den faktisk kom ud, den e-bog! For da jeg announcede tilbage i august at jeg havde gang i en sådan bog her, begyndte jeg at svede lidt over at jeg havde lovet at den kom på gaden. For, helt ærligt, var det sgu lidt af et job at få hele bogen til at spille, få tid til at bage så mange kager (det var nemt at spise dem 😉 ) og alt det det kræver at køre et større projekt i hus. Men d. 6. november kom min e-bog “Kager – hver dag” til salg, og jeg er så hamrende glad og taknemmelig for kun at have fået så søde og positive tilbagemeldinger på opskrifterne i bogen, som der efterhånden er rigtig mange der har lavet <3

Men der er også mange, der endnu ikke har købt e-bogen endnu, der har spurgt mig om jeg ikke ville flashe nogle af billederne af kagerne? Og jo, det kan I da tro jeg vil – så here they go 🙂

broccolikage

BROCCOLIKAGE 

BROWNIE

BROWNIE 

chokolademousse

CHOKOLADEMOUSSE 

SQUASHMUFFINS

SQUASHMUFFINS MED VALNØDDER OG CHOKOLADE 

MUFFINS MED DRØMMEKAGE TOPPING

MUFFINS MED DRØMMEKAGE-TOPPING 

 

DU KAN KØBE MIN E-BOG “KAGER – HVER DAG” HER TIL 59 KR. 

 

kagebog sensekost

 

 

Del på facebook
Del på Facebook

3 kommentarer til “Et kig ind i min kagebog – se billeder fra bogen!”

  1. Hej May
    Jeg har købt din e bog kager -hver dag, jeg glæder mig til at få bagt en masse, ELSKER kage 😉
    Jeg har dog et spørgsmål, i flere af opskrifterne skal man bruge loppefrøskaller, skal det være de grønne (husk), eller de gule fiberhusk? Kan bruge begge og er mængden i så fald den samme?

    1. Sydhavnsmor

      Uh kan jeg ikke helt huske, de fleste opskrifter (hvis de indeholder mælk) kan du jo bare skifte mælk ud med naturmælk, og banan er der i nogle af dem men slet ikke i alle 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 37 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, guider til DIY’s og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen