Så ondt gør det at føde en baby…

IMG_0934Når man aldrig har født, ved man selvfølgelig ikke hvad det er, at man går ind til. Sådan er det jo med alt, man ikke at prøvet før. Og det er meget godt! Jeg var ikke bange for at føde. Men jeg var satme bange for, at mit underliv skulle sprænge i luften. Det var meget lidt dramatisk at føde, i forhold til hvad jeg havde forestillet mig. Jeg tænkte lidt, at det var noget med en helt masse blod, knytnæver til jordmoderen, skrig og skrål. Ok, det sidste var der en del af, men ellers var det rimelig roligt, sådan da…

MEN noget blev jeg faksisk rigtig overrasket over! Det var jo nummeren det gjorde ondt i! Under pressefasen (sorry, I får lige detaljer), skreg jeg højt, at de omgående skulle fjerne det de havde puttet op i numsen på mig! Fandme om det ikke føltes som om, jeg sked en vandmelon! Aaaav for SATAN i hule helvede. Der er en mening med alt, siges det. Men hva’ er ærlig talt meningen med, at man skal gennem tortureres forneden, når man skal føde sine børn?! Jeg kan forstå babyen skal have det dér klem pga., at de skal have vandet ud af lungerne, men at det skal gøre SÅ ondt – i numsen…

Med få ord vil blot fortælle jer, der endnu er så heldige, at have fødslen til gode – hvordan det føles, at føde et barn:

Det gør ca. lige så ondt at føde, som hvis du får flere spark i hovedet af en hest, mens din finger bliver hugget af i en stavblender og alle dine negle på fingrende bliver revet af imens   du skider en vandmelon. Sådan cirkus.

Er der nogle derude der har oplevet en fødsel uden smerte?  Hvordan har jeres fødsler været?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *