May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kokosbrownie uden sukker og mel

En vaks læser havde tryllet i køkkenet, ud fra min opskrift på kikærtekage af 3 ingredienser. Hun havde lavet en brownie. Så jeg blev nødt til at prøve den, da læseren Trine, sagde at den var god. Jeg tilføjede en ekstra spsk kakao og lidt hakket chokolade, for at gøre den ekstra lækker. Jeg håber I, som Trine og jeg, kan lide denne lækre kokosbrownie uden sukker og mel 😉

Jeg kunne spise kage dagen lang. Men hvem kunne ikke dét? Da jeg i 2015 startede bloggen sagde min veninde til mig, at jeg ikke måtte blive én af dem der delte opskrifter. Men det blev jeg – og heldigvis er I vilde med dem, og synes mit koncept med glutenfri og sukkerfri opskrifter er godt. Det er jeg SÅ glad for <3

Det skal du bruge til 9 stykker kokosbrownie

1 dåse (drænede) kikærter

2 bananer

2 æg

4 store teskefuld kakao

1/2 dl kokosmel

1/2 dl vand.

20 g hakket (evt. sukkerfri) chokolade

Topping

Kokosmel

Hakkede mandler

Sådan gør du

Mix alt og blend. Hæld dejen i en 12 x 15 cm form. Top kagen med kokosmel og hakkede mandler. Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter ved 180 grader varmluft.

Følg mig på Instagram @sydhavnsmor.dk for mere (kage)inspiration.

Find et hav af mel- og sukkerfri opskrifter HER.

Del på Facebook

5 kommentarer til “Kokosbrownie uden sukker og mel”

  1. Den ser da lækker ud 🙂
    Den prøver jeg at bage til her i eftermiddag 🙂
    Tak for opskrift og inspiration og en dejlig søndag ønskes 🙂

  2. Hej, jeg faldt over denne lækre opskrift, men men men – jeg er ikke synderligt begejstret for banan – kan man bruge noget andet i stedet? 🧐

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top