Kokosbrownie uden sukker og mel

En vaks læser havde tryllet i køkkenet, ud fra min opskrift på kikærtekage af 3 ingredienser. Hun havde lavet en brownie. Så jeg blev nødt til at prøve den, da læseren Trine, sagde at den var god. Jeg tilføjede en ekstra spsk kakao og lidt hakket chokolade, for at gøre den ekstra lækker. Jeg håber I, som Trine og jeg, kan lide kokosbrownien 😉

Det skal du bruge til 9 stykker brownie

1 dåse (drænede) kikærter

2 bananer

2 æg

4 store teskefuld kakao

1/2 dl kokosmel

1/2 dl vand.

20 g hakket (evt. sukkerfri) chokolade

Topping

Kokosmel

Hakkede mandler

Sådan gør du

Mix alt og blend. Hæld dejen i en 12 x 15 cm form. Top kagen med kokosmel og hakkede mandler. Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter ved 180 grader varmluft.

Følg mig på Instagram @sydhavnsmor.dk for mere (kage)inspiration.

Find et hav af mel- og sukkerfri opskrifter HER.

Comment

  • Den ser da lækker ud 🙂
    Den prøver jeg at bage til her i eftermiddag 🙂
    Tak for opskrift og inspiration og en dejlig søndag ønskes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *