May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sydhavns(HUS)mor råd: Nemt trick til at fjerne splinter

Jeg har gladeligt delt ud af mine SydhavnsHUSmorråd tidligere, bl.a. mod tør hoste, eddike – et vidundermiddel, citron – et vidundermiddel, natron – et vidundermiddel, japansk pebermynteolie – og nu et super nemt trick til at fjerne splinter.

Her i sommerhuset knokler min far somen gal fra tidlig morgen til sen aften. Han har simpelthen gjort haven så eventyrlig og fin, men det har også kostet ham nogle store rifter i armene og en øm tå, med en splint der havde boret sig ind under neglen.

Min mor og jeg gik i vores bedste sygeplejerske-angreb få farmands fus, uden held. Vi kunne ikke se splinten og hverken nål eller pincet hjalp. Men så googlede jeg mig frem til en kvinde, der havde fået 800.000 visninger på en youtube-video, hvor hun viser hvordan hun nemt får en splint ud af hendes datters fod. Hun drypper blot et par dråber olie på foden, hvor splinten sidder. Få minutter efter kommer splinten selv ud.

Men virkede det? Vi var lidt skeptiske, men fandt hurtigt olivenolien fra køkkenskabet frem og testede. Og fandme om min far ikke, få minutter efter, med begejstring i stemmen, sagde; “jeg tror sgu den kom ud!”. Og det gjorde den. Så tricket virker! Også da Uma i dag fik en splint i fingeren.

Dryp blot er par dråber olie på spliten, og så baner den sig selv ud igen på kort tid. Det virker i hvert fald, hvis den ikke sidder alt for langt inde.

Har I nogle gode husmorråd, som vi andre bare må kende til, fordi andet burde være ulovligt, så smid gerne en kommentar eller smid en mail min vej: may@sydhavnsmor.dk. TAK! 🙂 Og nyd nu sommeren, og vær’ ikke bange for bare fusser på de upolerede træterrasser;)

Del på Facebook

4 kommentarer til “Sydhavns(HUS)mor råd: Nemt trick til at fjerne splinter”

 1. Hvor er han sød og hjælpsom og dygtig din far 🙂
  Vi har gamle trægulve på hele gården og her får vi tit splinter i fusserne, så tak for rådet, det skal prøves af 🙂
  Hvis I får en flåt, så smør den med smør eller olie – så slipper den sit tag og du kan lige tage godt fast rundt om den, sno den en anelse og riv ud 🙂
  Er ovnen eller ovnpladerne helt klistret til, så smør den ind i brun sæde, lad stå og trække natten over og vupti kan den renses 🙂
  En dejlig weekend ønskes du og dine herfra 🙂

 2. Virker desværre ikke for os. Har prøvet med olivenolie i et kvarter nu uden resultat.

 3. Genialt tip 🙂
  Først prøvede jeg med nål.
  Så prøvede jeg med pincet.
  Et fodbad med teatree oil-shampoo…..
  Googlede “fjern splint”.
  Havnede her…
  To dråber rapsolie
  Splint væk.
  Fod glad
  Jeg er glad.
  Du skal ha TAK 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Er vi snobbede eller uvidende?

Vesterbro er den mest eftertragtede bydel i København. Klods op af Vesterbro ligger Sydhavnen. Muligvis Københavns mindst eftertragtede bydel. Vesterbro er næst dyrest efter København K hvis

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top