May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

SUNDE LABANER AF KAGER DINE BØRN (OG DU) KAN SPISE DAGLIGT

Sponsoreret af Min Bio

57834894-781f-46dc-ad3b-936530bf428b

Det behøver ikke at være usundt, eller sukkerholdigt at spise kage. Herhjemme spiser vi naturlige søde sager næsten dagligt, for når man har en mor der blogger om kager og mad, så skal dommerpanelet (avlet og manden) jo også smage sagerne. Jeg er ikke sukkerfanatiker, og mine børn får også både fredagsslik og sukkerholdige sager, hvis vi er ude og det tilbydes (samme gælder mig 😉 ). Men, jeg synes selvfølgelig ikke at de skal stopfodres med raffineret sukker dagligt, og derfor bager jeg herhjemme kager der hverken indeholder sukker eller mel – sidstnævnte ikke pga. ungerne, for børn har godt af kulhydrater.

Det første Sofus siger hver morgen – efter “MAD”, er “Min Bio“. Så ved man, at man har børn af 10’erne. Han ELSKER Laban det lille spøgelse – som er en af de 800 serier-og film, som Min Bio appen har i sit børneunivers – hvilket jeg egentlig godt kan forstå – noget lidt uhyggeligt, gemt i en nuttet (spøgelses)krop. Når vi skal putte om aftenen, ligger han og huh’er, ligesom Laban. Og om dagen klæder han sig ud som et spøgelse, ved at gemme sig under dynen og gå rundt og skræmme os andre. Derfor kastede vi os sammen over et lille bageprojekt i sidste weekend, hvor vi lavede vores egen sunde Laban-kage, som vi faktisk har spist dagligt (uden skumfidusen) sidenhen. Jeg er aldrig blevet kaldt verdens sødeste mor, SÅ mange gange før, på så kort tid 😉 Det kan anbefales, altså 🙂 Nu – som noget nyt – kan man se alle serier- og film, som Min Bio udbyder på deres app offline, hvilket bl.a. reddede vores sidste ferie (læs her), da vi dér, ikke havde adgang til net.

Nu har jeg aftalt med Uma, som er fem, at vi skal lave en Snøvsen kage (fårk!), som også er en af de film der ligger på streamingtjenesten, Min Bio (som du kan prøve for 1 kr. i 14 dage, for at se om dine unger også er lige så vilde med appen, som mine er). GUDSKELOV er de ligeglade med hvor perfekte resultat bliver, så længe kagen smager godt, og at man bare kan ane hvad det skal forestille. Og det gør den her virkelig, – smager godt, selvom den blot indeholder banan og æg 🙂 Opskriften kan du finde her, og Laban på toppen er bare lavet af en sukkerfri skumfidus, hvorpå vi har tegnet ansigt med spiselig tusch. Glasuren er lavet af Sukrinmelis og vand. Uhyggelig nemt, for en anti-konditortype, som jeg! Du kan også prøve disse sunde og grønne muffins, til din lækre laban.

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

5 brølere vi begår i solen

For nyligt besøgte jeg en stor del af Matas Striber-produktionen i Græsted, sammen med min agent, Nana. Det var enormt spændende at se produkterne, fra

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top