May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 fede festligheder i februar

Alene dét at komme ud af døren kan være en fest i sig selv, når man har kreeret nuttede pomfritter der konstant render én i knæhaserne! Og hvis ens tøj så oven i købet heller ikke er indsmurt i (særlig meget) grød, er der virkelig noget at fejre!

Næste uge er det vinterferie og begge mine unger holder fri fra institutionen. Så skal den have én over sinkadusen, så det buldrer og brager, for nu vil jeg være kulturel! Jeg nåede ikke et eneste arrangement i modeugen i år, da der gik rimelig meget Elsa, løve (fastelavn) og X-factor i den hjemme hos os. Derfor har jeg besluttet mig for at bruge byen ekstra meget, både med – og uden avl resten af februar, hvor jeg vil…

femfedefestligefebruar

Danse til mega fede The Entrepreneurs og Palace Winter, som I måske allerede kender fra radioen?! De spiller under Frost Festival på torsdag d. 11. februar kl. 20.00 på Gefion Gymnasium. Jeg vil selvfølgelig heller ikke gå glip af The Bowdashesnår de spiller på “Underbar” på lørdag d. 13. februar kl. 21.00. Slutteligt i koncert-rækken skal jeg helt sikker også høre Artificial Brothers & This Is You, når de spiller i Musikcaféen, Huset-KBH d. 25. februar kl. 20.00! 🙂

Spise min ynglingsbrunch på Nationalmuseet i slutningen af måneden, når der igen tikker penge ind, på min hammer flade konto.

Besøge min gamle arbejdsplads Operaen, sammen med mine pomfritter. Der er nemlig – igen, helt fantastisk opera for børn, når der opføres “Klods Hans” på søndag d. 14. februar i Foyeren kl. 11. Helt gratis!

Bevæge mig ind i mørket og se “Den danske pige” og “Tordenskjold og Kold”. Jeg er ofte ret vild med danske (producerede) film. Flere har fortalt mig at begge film er rocker gode, så dem vil jeg dælme’ ikke gå glip af!

Slæbe min ældste med til “Mini Teater Festival” på Teglholmen & Sluseholmen her i Sydhavnen. Her bliver der fra tirsdag til fredag i uge 7 opført forskellige forestillinger for børn fra 3 år og op. Billetsalg og info sker på tlf.: 23435040. Der er frit valg på alle hylder når der spilles “Mis med de blå øjne” (3-6 år), “Landet under” (7 år og op), “Teater på Hjul” (3-6 år) og “Nattergalen” (3-9 år). Børn koster en 50’er og voksne en hundrede mand.

Så er der eddersprøjtme’ ingen der skal sige, at kulturhandsken ikke kommer på, her i februar 😉

Hvis du kender til nogle fine arrangementer denne måned, som du ikke synes bør gå vores andres ( dryppende snot)tud forbi, vil det være dejligt, hvis du vil dele det med os andre i kommentarfeltet herunder <3

 Hvis du vil læse mere om familielivet, kulturelle oplevelser, opskrifter mm. er du meget velkommen til at følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂 

Del på Facebook

2 kommentarer til “5 fede festligheder i februar”

  1. Sydhavnsmor! Du bliver min redning. Når man skal købe lejlighed og finder ud af at man kan få det samme langt ude på Amager, som man kan få i Sydhavnen for 200.000 mindre bliver man glad! Men samtidig bliver man også lidt i tvivl. For er det nu også en god idé at købe en lejlighed i Sydhavnen. Og er der nu også chance for at man kan tjene på det, eller i hvert fald komme derfra med skindet på næsen. Og er der overhovedet nogen, der vil aftage lejligheden? Og hvis man nu helst vil bo på Vesterbro og man fandme skal af med 800.000 mere for samme antal kvadratmeter, er man så forblændet af at Sydhavnen er forholdsvis tæt på? Uden at være i nærheden af Vesterbro. Og er det kun fordi det er opsvings-tider, at lejligheden er dyr? Og er der nogen chance for at mægler og sælger ikke tager røven på en? Og, og, og! Men så læser jeg din blog, som jeg fandt i en desperat Google-søgning! Og nu er jeg rolig. For selvfølgelig skal Sydhavnen og jeg nok blive et fantastisk match!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top