May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Laksesalat med rygeost

Jeg troede ikke, at jeg kunne savne noget jeg ikke kendte til – men denne her laksesalat med rygeost har ædt mit hjerte op indefra. Den er djævelsk lækker, og så er den sund, nem og hurtig at lave.

Jeg elsker en hurtig mad med lækkert topping, og denne laksesalat smager så herligt, at det ikke er til at tro. Jeg elsker fiskepålæg, men jeg kan godt synes det hele bliver ensformigt, men denne her bliver jeg aldrig træt af. Jeg smagte den til et polterabend hvor min veninde havde lavet den til nogle lækre sandwiches og måtte straks have opskriften som er blevet lavet flere gange siden.

aff06124-030a-4b64-af72-1114f5c908da

Smagen er helt unik. Jeg fik en sandwich med laksesalaten i, til dette polterabend og siden har jeg spist den ofte ovenpå (knæk)brød eller rent ved siden af nogle grøntsager. Det skal du bruge til 2 personer:

Laksesalat med rygeost

100 g økologisk røget laks, hakket i små tern

2 spsk rygeost

2 spsk græsk youghurt

1/2 økologisk æble, hakket i små tern

Hakket, frisk persille eller purløg

2 forårsløg, hakket i små tern

Citronsaft

Salt og peber

Sådan gør du: Bland hele balladen – gerne dagen før den skal ædes. Også genialt til skov- eller picnicturen. Jeg ved jo at du er romantisk 😉

Følg gerne med på Instagram @sydhavnsmor.dk for mere inspiration <3 

673bdeba-0f3b-4a49-9b11-46f89d561ced

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

LCHF: Ostekurv til tacos

Hvorfor har jeg dog ikke kendt til denne opskrift tidligere? Det er en virkelig nem måde at lave lækre tacos på – og skallen er

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top