May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Havregrødschips

Når man et stort chipsædende væsen, som jeg, er det jo helt vildt jeg ikke før har lavet de her havregrødschips. For de er gode. Virkelig gode! Selvfølgelig er det ikke chips, som i dem fra Kim’s, men de er knasende, sprøde og knækker når du tager en bid – og så er de hundrede gange sundere end de andre. Derfor kan du spise dem her med god samvittighed, og dét er sgu da alligevel et plus?!

Det skal du bruge til havregrødschips

3 dl havregryn (evt. glutenfri, hvis du er allergiker)

Vand (til grød)

Kanel, kardemomme, vanillepulver

Flagesalt

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150 C varmluft.

Lav en grød af havregryn og vand, og lad den blive tyk i konsistensen. Tilføj krydderierne, minus salt. Fordel grøden i et meget tyndt lag på to bageplader, beklædt med bagepapir, og drys flagesalt over.

Bag havregrødschipsene i ovnen i 30-45 min. til de er gyldne på toppen og sprøde. Når du tager dem ud af ovnen, knækker du dem i nogle stykker og spiser dem – evt som eftermiddagssnack, som en del af morgenmaden eller knust i små bidder ovenpå din skyr med bær evt. Det er en god kilde til kostfibre.

Vil du også prøve grønkålschips med sour cream & onion smag? Så se HER.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Uncategorized
Sydhavnsmor

VERDENS HURTIGSTE SNACKKUGLER

Eftermiddage på teatret resulterer ofte i, at jeg lige stikker snotten i skabet for at se om der er nogle kiks-left-overs, eller andre (usunde) snacks.

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top