May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Løsningen på for lidt opbevaringsplads (og et nyt hjem)

En af grundene til, foruden følelsen af frihed, mere luft og egen have, at vi har søgt ny bolig i form af villa, er at vi er i minus på opbevaringsplads. Min underbo, der er minimalist, ville nok bare sige til mig, at løsningen ville være at vi smed en masse af vores lort ud. Det ville helt sikkert også være en god idé, men jeg kan gode lide de ting vi har og ejer, og jeg synes det er rart at have et par brætspil at hive frem, forskellige kjoler at hoppe i, og godt køkkenudstyr, når halvdelen af mit arbejde foregår med en dejskraber i hånden.

Vi mangler opbevaringsplads, og dét problem har vi fundet en løsning på. På min Instagram @sydhavnsmor.dk har I været med mig rundt, når jeg i stories bl.a. deler tanker og drømme om (en ny) bolig. Jeg er flyvsk af natur og har svært ved at lade mine drømme styre mig mod boliga og google, trods jeg elsker at være tæt på min familie, venner og egentlig har en ret god femmer i Sydhavnen. Alligevel er jeg, efter vores sidste hus-kig, som foregik på Amager, sunket ned i vores lysegrå sofa i 2450, med en god fornemmelse i maven, ved tanken om at drømmen ikke nødvendigvis er hus og have – men ligeså vel kan være en forandring her i Sydhavnshytten, som gør at der skabes mere plads og ikke virker rodet, fordi vi nu har besluttet os for at lave en ret stor makeover. Trods for vi så ikke skal erhverve os hækkeklipper og en græsslåmaskine.

Læs også “Jeg har fundet mit drømmehus”

Det er ikke længe siden jeg delte vores tanker om vores makeover med jer. Men…

Planen har udvidet sig på det kraftigeste, og jeg glæder mig helt vildt til at fortælle jer, og vise jer, vores remake af lejligheden, for det bliver genialt og unikt! En spændende løsning, som gør jeg får (hvad jeg kalder) et walk-in-closet, et helt rum kun til tøj (og vaskemaskine 😉 ). Og endnu mere New Yorker-stemning end vi har nu. For fire år siden, da Sofus var nyfødt fik vi nemlig en smed til at lave jerndøre med glasruder til os mellem spisestue og det vi har brugt som soveværelse til nu. Det er en detalje i lejligheden, som fik både dette og dette magasin til at lave en boligreportage af vores hjem. Aldrig har vi gjort så rent, og aldrig har her shinet så meget, som da vi fik dem på besøg 😉 Og ligeså snart de var skredet lignede her igen et ligeså bombet krater og var smurt ligeså meget havregrød på møblerne, som hjemme hos de fleste andre småbørnsfamilier.

Vores planer er at bygge et ekstra værelse i et allerede eksisterende værelse, således at vi udvider til en 6-værelses, på nuværende m2. Det lyder måske mere trangt end luftigt, men meningen er at det skal give os mere plads – vi har nemlig en masse idéer og kørende planer for det her (skide spændende) projekt. Vi rykker (igen) rundt på værelser og laver en masse om – og nu er det sgu tid til jeg får malet på ungernes værelser, og tænker umiddelbart okkergul og blå. Men jeg elsker alle farver og synes det er en svær beslutning at tage, så har I nogle fede farver på deres ungers børneværelser, så læg endelig et billede op på Facebook i forbindelse med min deling af indlægget her <3

Har I nogle fine og smarte opbevaringsløsninger derhjemme?

Del på Facebook

2 kommentarer til “Løsningen på for lidt opbevaringsplads (og et nyt hjem)”

  1. Vi har en dobbeltseng med skuffer under. Man kan sætte køkkenskabe op på vægge lige under loftet, og så kan man få skuffer i soklerne i køkkenet.

    1. God ide med skuffer under sengen, det giver en masse plads 🙂 Der er mange gode løsninger, og jeg synes det er sjovt at kigge på nettet, og vi har endelig fundet en løsning efter 5 år herhjemme nu 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top