May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Må jeg lige spørge jer om noget? – sydhavnsmor.dk

img_4290

Det er ved at være noget tid siden at jeg sidst spurgte jer til råds, angående hvad I kan lide at klikke rundt på herinde i blogland. Og ikke mindst hvem I, der på den anden side af skærmen, er? 🙂 Derfor vil jeg igen blive enormt glad og dybt taknemmelig, hvis I vil være søde at bruge et par minutter af jeres weekend på at smide en kommentar herunder, om hvad jeres favorit-indlæg er her på domænet – mad, tips, shopping, hvad der sker i byen (kultur/rejser), personlige indlæg, om Sydhavnen (hvem elsker ikke det??? 😉 ), eller noget andet?  A la boligreportagen hjemme hos Voxtrup? 🙂 OG fortælle – evt. bare kort, hvis man ikke er den store Tove Ditlevsen 😉 – lidt a la dette indlæg – om JER 🙂 

Som det er lige nu, bruger jeg meget tid, og muligvis lidt mange penge, synes nogen ;),  på at eksperimentere i mit køkken, til alle mine weekendopskrifter (u. mel og sukker), men ville I gerne have endnu flere opskrifter? Og skal der være flere laktosefrie, veganske, eller almindelige mad-opskrifter? Sig frem 🙂 

1000 tak, og rigtig god weekend venner! 

Del på Facebook

23 kommentarer til “Må jeg lige spørge jer om noget? – sydhavnsmor.dk”

 1. Hej Sydhavnsmor! Tak for en sjov, underholdende, nyttig blog som jeg følger fast 🙂 Jeg kom ind på din blog via et indlæg om blærebetændelse, og elsker dine gode råd, også dine opskrifter, som er nemme at gå til, din skrivestil og uhøjtidelige stil. Det er rart med en blogger der ikke virker selvoptaget 😉 Jeg vil gerne have flere personlige indlæg, men jeg synes også det er en god ide med flere opskrifter, hvis de er nemme 😉
  Tak for en god blog. Kh Julie, fra Holte

 2. Valhildur M. J. Anderson

  Kaere Sydhavnsmor. Jeg er vild med dine opskrifter, men shopping osv. er ikke noget jeg burger da vi for tiden bor I Bahrain og til oktober flytter til Australien. 😉 Kh. Valhildur

  1. Dejligt du kan bruge dem 🙂 Gud det lyder spændende med Australien – der har jeg været et par gange og elsker det land. Hvad skal du lave der? 🙂

 3. Mette Nørholt

  Jamen er lige flyttet fra provinsen her til Sydhavnen og var nysgerrig . Synes det er nogle gode indlæg mht opskrifter og selvfølgelig hvad Sydhavnen kan byde og Cph 😁

 4. Kære May. 😚
  Jeg hygger mig ved at læse din blog af flere årsager – den er sjov, velskrevet og oplysende. Jeg elsker opskrifter. Jeg elsker at kigge ind i andres hjem og liv. Og så er det super at læse om dit liv især når det er noget hvor jeg næsten kan huske det. 🖒 tak for god underholdning.

  Knus Kat

 5. Caroline Howaniak

  Hej Sydhavn mor,
  Meget fin blog, med gode og overraskende input. Derfor pulserende – alt fra brød uden mel (Martin tag lige en pause med brok… Din hustru er frihedskæmper for os der ikke magter at afprøve nye ting. Kender ham “lidt” og udelukkende derfor denne kommentar med smil på læben)… Til tips om øko make-up vil prøve snart mens sommergløden stadigvæk er hos mig. Du er meget relevant sydhavnsmor.
  Keep up the good work

  1. Ih, altså 🙂 Tak for din søde besked.Den gør mig da virkelig glad 🙂 Martin sidder lige her bagved og sir’ hej 🙂 Rigtig god weekend!

 6. Jeg elsker at din blog er ærlig og personlig. Det er den største grund til at jeg læser med. Jeg er selv mor til to og synes det er sjovt at følge med i hvordan livet er i andre børnefamilier. Om det så handler om mad, shopping, skønhed, rejser eller noget helt andet, er ikke så vigtigt. Så tak for din ærlighed 🙏

 7. Hej medsydhavner 🙂

  Jeg har ikke været med så længe, faldt over din blog tilfældigt, det gjorde mig nysgerrig, fordi jeg selv har boet i Sydhavnen i rigtig mange år, både som barn med mine forældre, og senere flyttede jeg tilbage hertil med egne børn, og har boet her siden, børnene er flyttet hjemmefra.
  Jeg synes du har en hyggelig blog, og jeg vil følge med og se hvad der sker.
  Mvh og god weekend.
  Susan

  1. Ih hvor hyggeligt 🙂 Flere gode Sydhavnere – her er altså bare rart med masser af søde mennesker ✌🏽😝 Dejligt du vil følge med ☀️😍

 8. Hej 😄 – jeg elsker den måde, du beskriver dit hverdagsliv på godt og ondt er vildt inspirerende – du er ærlig og ligefrem – det er SÅ befriende !! – dine opskrifter og andre gode ideer nyder jeg – så tak for DIG 😍

 9. Fordi du er dig… helt nede på jorden✌️ Sjov på den fede måde… ærlig.. super gode opskrifter… vild med at følge dig og at
  du bor i Sydhavnen som meget af min
  familie,gør at du lige får en stjerne mere😂🌟 🙏❤️

  1. Tak altså ❤️ sikke en masse vildt søde beskeder jeg får. Jeg blir da helt glad, selvom jeg er verdens fladeste pandekage, har forkølelsessår i hele hovedet, har taget 4 kg på og vejret er så dårligt 😉

 10. Jeg er helt ny her på siden. Men jeg er begyndt at følge med fordi jeg elsker sundhed, opskrifter som gerne både er økologiske, gluten og laktosefri og så er jeg vild medsmå skønhedstips!

 11. Hej, Shopping og indretning interesserer mig mest af det, du skriver om. Har netop klikket dine favorit DR. Denim jeans hjem, og jeg elsker dem. Sidder så pænt jo. Den slags tip er fede, så keep them comming;-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Effektiv slankekur

Jeg skriver ikke dette fordi jeg hverken vil opfordre jer til at gå på slankekur, eller fordi jeg sidder med en løftet pegefinger overfor jer

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top