10 opskrifter med max 4 ingredienser, uden mel og sukker – Sydhavnsmor.dk

Jeg deler hver weekend en ny opskrift – som ikke indeholder hverken mel eller sukker. Somme tider heller ikke laktose eller æg. Hvis du vil følge bloggen på fb, og få mine opskrifter (og meget mer’) i dit feed, kan du gøre det lige HER 🙂

img_4759

Fordi jeg på torsdag vil dele en sprit ny, virkelig god opskrift på boller med squash og ååååst, får I i dag – i stedet for en ny opskrift, et indlæg hvor jeg har samlet flere af mine virkelig nemme og hurtige opskrifter der max indeholder 4 ingredienser. Lav dem nu, tak mig senere 😉 :

Har I prøvet nogle af dem før? Hvilken er jeres favorit? 🙂

Tryk på linket under hvert billede, for at drøne direkte ind til opskriften. Man ser altså bare lidt sødere ud med kage/bage-kinder 🙂

opskrift1

Sprøde og sunde vafler af 3 ingredienser

opskrift2

Valnøddekage af 3 ingredienser

opskrift4

Proteinrig fettuccine af 3 ingredienser

opskrit5

Jordbærsorbet af 2 ingredienser

opskrift3

Slankepandekager af 3 ingredienser 

opskrift6

Verdens nemmeste glutenfri cheesecake af 3 ingredienser 

opskrift7

Sunde cookies af 2 ingredienser (vegansk)

opskridt8

Bananmuffins af 2 ingredienser (50 kcal stk)

opskridt9

Fiberboller af 4 ingredienser 

opskridt10

Fladbrød af 4 ingredienser (50 kcal stk)

Læs også…

11 ingredienser jeg altid har i mit (bage)køkken

De her 9 mel- og sukkerfrie opskrifter er mine favoritter

10 fantastiske nemme kageopskrifter uden mel og sukker

Find ALLE mine opskrifter HER 🙂 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *