May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 opskrifter med max 4 ingredienser, uden mel og sukker – Sydhavnsmor.dk

Jeg deler hver weekend en ny opskrift – som ikke indeholder hverken mel eller sukker. Somme tider heller ikke laktose eller æg. Hvis du vil følge bloggen på fb, og få mine opskrifter (og meget mer’) i dit feed, kan du gøre det lige HER 🙂

img_4759

Fordi jeg på torsdag vil dele en sprit ny, virkelig god opskrift på boller med squash og ååååst, får I i dag – i stedet for en ny opskrift, et indlæg hvor jeg har samlet flere af mine virkelig nemme og hurtige opskrifter der max indeholder 4 ingredienser. Lav dem nu, tak mig senere 😉 :

Har I prøvet nogle af dem før? Hvilken er jeres favorit? 🙂

Tryk på linket under hvert billede, for at drøne direkte ind til opskriften. Man ser altså bare lidt sødere ud med kage/bage-kinder 🙂

opskrift1

Sprøde og sunde vafler af 3 ingredienser

opskrift2

Valnøddekage af 3 ingredienser

opskrift4

Proteinrig fettuccine af 3 ingredienser

opskrit5

Jordbærsorbet af 2 ingredienser

opskrift3

Slankepandekager af 3 ingredienser 

opskrift6

Verdens nemmeste glutenfri cheesecake af 3 ingredienser 

opskrift7

Sunde cookies af 2 ingredienser (vegansk)

opskridt8

Bananmuffins af 2 ingredienser (50 kcal stk)

opskridt9

Fiberboller af 4 ingredienser 

opskridt10

Fladbrød af 4 ingredienser (50 kcal stk)

Læs også…

11 ingredienser jeg altid har i mit (bage)køkken

De her 9 mel- og sukkerfrie opskrifter er mine favoritter

10 fantastiske nemme kageopskrifter uden mel og sukker

Find ALLE mine opskrifter HER 🙂 

 

 

 

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen