May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jule-throwback, gavebrainstorm og en vinder

jul

 

Før jeg fik børn ?‍?‍?‍? pyntede jeg ikke meget op til jul. Jeg hang min farmors hjemmelavede og meget fine julekalender op og måske smækkede jeg en stjerne på ruden. Det var det. Men efter jeg i samarbejde med Martin har produceret min egen familie har det ændret sig: I år har Uma pyntet op med julepynten vi har skrabet sammen gennem de sidste par år, hvor min mor har pakket forskelligt pynt fint ind i små pakker til os, gennem de første 24 dage af december. Hun synes vist at vi var lidt for lidt julede…

Når det er jul  ?elsker jeg at kværne æbleskiver, ris a la mande med kirsebærsauce (uden kirsebær), brunede kartofler og sauce. Ja- jeg elsker bare at spise. Ligesom resten af året.

Jeg er som sådan ikke religiøs, men jeg husker de juleaftener vi holdt da vi var børn, i Nordjylland og Norge hvor vi tog i kirke ⛪️juledag og mødte alle andre julestemte mennesker. Det var jeg total vild med. Jeg savner det faktisk lidt. Og så tror jeg også på julemanden og på, at en and, der har haft er godt liv bag sig, har en smule bedre karma og dermed bedre smag. Derfor sætter jeg pris på at når vi kaster svesken på disken, så er den økologisk (uden at være hellig – for er der noget bedre end kartofler på glas?).

Går I i kirke juleaften – og har I bestemte (sjove) traditioner? Og hva spiser I egentlig?

I år vil jeg give oplevelsesgaver ? og måske gaver familien ønsker sig. He he. Uma får noget kreativt vi kan kan lave sammen med hende og Sofus får noget der larmer med alt for mange farver. Sådan noget mega-importeret, farligt plastik crap… Det ka ungerne bedst li! Men ka vi? ??

Jeg ønsker mig faktisk ikke rigtig noget. Jeg er så privilegeret og synes næsten det er små pinligt – hvert år, både til jul og min fødselsdag – at det er så vanskeligt at finde på noget. Så har man altså for meget, ik? Men man kan altid bruge et par strømpebukser, nye sokker, underhakkere, en Rudolph Care deo, en lækker hårkur, en ansigtscreme fra Nuxe, en læbepomade eller en ny parfume fra fx Marc Jacobs eller Chanel, oplevelser; spa, (fod) massage, en klip, koncert, bif, en rejse ?? (høhø) . Kan man ik?;)

Og så skal jeg selvfølgelig storbage ? og lave så meget konfekt at jeg sprækker bare ved tanken. Jeg tror måske at marcipan og nougat (i en sammenlagt burger) er min livret. Sammen med fritter fra Kinagrillen. Ja dét ønsker jeg mig også til jul – at jeg må æde fritter resten af året uden dårlig samvittighed.

Hvad ønsker I jer til jul? Bring us some ideas, pliiiiis!

Og ej må jeg forglemme midt i julestress og jag – at jeg faktisk har trukket vinderen ???af 4. – og sidste advent-konkurrence. Tillykke Lisa Tschammer du har vundet en super fin Molberg cardigan fra SHOP. Jeg sender dig en mail 🙂

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top