May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Derfor skal du altid have sodavandsis liggende i fryseren – sydhavnsmor.dk

Det her må være verdens bedste info til iselskere – og (bedste)forældre der elsker at forkæle deres (børne)børn – og sig selv 😉

img_1467

Fredag blev jeg ringet op fra daginstitutionen, da Sofus hans temperatur var 39,9. Han havde altså høj feber. Jeg gav ham en Panodil Junior, som virkede til at hjælpe. Men som timerne gik steg feberen igen til 40, og han virkede sløv, spiste ikke og ville heller ikke drikke meget. Jeg ringede til vagtlægen for at høre om der var noget vi kunne gøre, og hun sagde, at hendes aller bedste råd var at give ham så mange sodavandsis som han havde lyst til. “Det er en rigtig god ide, at have fryseren fyldt med sodavandsis, for det er febernedsættende, da isen køler langsomt indefra – i stedet for fx saftevand, som indtages hurtigt og ikke køler på samme måde. Jeg har altid is i min fryser og det virker hver gang på min egen søn”, sagde hun. Isen tilfører ikke bare kulde, som nedkøler kroppen, men indeholder også en masse vand, som er hamrende vigtig, når kroppen koger.

Så prop fryseren med sodavandsis – med den aller bedste samvittighed! 🙂

Billedet har jeg fået lov at låne af Cathrineyoga.dk, og vil du nuppe opskriften på den labre sunde ispind med kokosmælk (den er vegansk), kan du finde den HER. Sluuurp!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top