May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

De mest læste indlæg i 2016 – sydhavnsmor.dk

vakst-2

Brøøøøøøl, siger jeg bare. For dem har der selvfølgelig også været nogle af – indlægsbrølere. Og så er der dem der (overraskende) har storhittet, nogle med mere end 100.000 visninger – jepper, det er opskrifter jeg brøler op om her, for det er ofte dem der ædes råt her på domænet 😉

Jeg har i anledning af at året er ved at ebbe ud, taget et blik tilbage på de knap 400 indlæg jeg har spammet jer med de sidste, godt og vel, snart 365 dage.

Har 2016 været et godt år for jer? Jeg har generelt været ret godt tilfreds (bortset fra al balladen rundt i verden), kysset mine børn en million plus gange, været på den dejligste sommerferie i Grækenland og få brune baller og spise tonsvis af is (læs her og her), haft indretningsarkitekt på besøg, fået malet vores lejlighed top najs af Marianne og Far, haft røven i vejret og hovedet i kummen efter nogle (lige lovlig) sjove (druk)fester. Jeg har også slugt SKAM RÅT, og jeg glæder mig mega meget til 4. sæson, haft omgangssyge, dårlig samvittighed, været (en) udslidt (mor), skældt mine børn (for voldsomt) ud, været på grueligt på røven og en masse andet gejl, der vil kede jer 😉

Jeg havde skisme ikke forestillet mig at indlægget med den seje voksenflyverdragt ville hitte så råt, men det gjorde det, og jeg synes jo også at flyverdragten er mere end rå, så heeelt mærkeligt er det vel ikke 😉 Det samme gjorde indlægget med jeans-anbefalinger til bredballerne (og alle jer andre) også.

HER er årets 10 mest læste indlæg på sydhavnsmor.dk:

10: FØDSEL – HVOR ER FADEREN?

9: CYKLEHJELMSHELVEDET ER OVRE – SE MIN NYE SMARTE CYKELHJELM

8: DE PERFEKTE JULE – OG MANDELGAVER (SOM JEG SELV HAR KØBT)

7: DERFOR ER SYDHAVNEN LIDT FEDERE END ANDRE BYDELE

6: 10 TING OM SYDHAVNSMUTTER 

5: MIN MOMMY-MAKEOVER

4: JEG HAR HAFT BESØG AF EN INDRETNINGSARKITEKT

3: JEG ER SÅ STOLT AT JEG REVNER 

2: JEG ER I BERLINGSKE OG FORTÆLLER OM KØBENHAVNS FEDESTE BYDEL; SYDHAVNEN 

1: SORRY – HER ER ET RIGTIGT BLÆRERØVSINDLÆG 

OG TUSINDE TAK FORDI I LÆSER MED <3 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Min fars og min nye hobby

Det er efterhånden noget tid siden det blev en “ting”. Jeg har egentlig altid brudt mig aller mest om at ligge på langs og lave

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top