May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vis os din børnevenlige bydel – Amager og en vinder af Calories-konkurrencen

looellenanton

 Indlægget er sponsoreret af Calories Aps

Louise, stewardesse og 33 år. Mor til Anton 1 år og Ellen 3 år. Bor på Amager, med kæresten – børnenes far, Anders.

Den mest åbenlyse favorit-spot er Amagerstrand som ligger tæt på vores hjem. Uanset årstid er det hyggeligt at komme ned på stranden, enten når vi bader om sommeren, tager på en is-tur efter aftensmaden eller kælker om vinteren. ‘Fælleden’ på Vestamager er også et rigtig godt sted at tage på udflugt med børn; Her er både dyr, bål hvor man kan lave snobrød og masser af skøn natur. En gang om året har de et arrangement som hedder “Stjerner i natten”, som virkelig er et tilløbsstykke hvor mange forældre kommer med tæpper og madkurv og slår sig ned på græsset,mens børnene bliver underholdt med bla. klipning af får, kaniner og kreative naturoplevelser. Og så er det tilmed ganske gratis at deltage:-)
Hos os er en tur til ‘Volden’ også en farvorit. Her kan turen starte med at fodre ænder og derefter går vi på legepladsen.

De hemmelige perler på Amager er de mange børnevenlige cafeer og Kulturhuset på Øresundsvej. Her er ofte arrangementer for børn med mad og teater eller kreativ leg. Det er ofte meget billigt at deltage. Manifestet på Tyrolsgade er virkelig et besøg værd. Her er fyldt med øko mad til både store og små: Legetøj, underholdning samt alt for at oplevelsen skal være behagelig både for de voksne og børnene. Hvis man er på tur med barnevognen er Wulff og Konstali. Her er der lavet et grønt areal udenfor, hvor barnevogen kan stå ved siden af bordet, mens du kan nyde en lækker lækker brunch/frokost.

Jeg tror at det som jeg virkelig elsker ved Amager er, at vores naboer både meget velhavende og så er der dem vi ser på bænken når vi går over og handler. Jeg tror det er med at at forme et barn – at se alle sider, af vores samfund. Vi var i svømmehallen en søndag og her mødte vi både de børn som var der med deres “rigtige Amagerforældre” og så mødte vi også børn som var sammen med deres au pair pige.

Jeg elsker at være inde i København K, også med børn. Ellen og jeg var inde og se på julegaveønsker. Bare at se hende gå rundt i både Disney shoppen og LEGO forretningen var så hyggeligt. I toppen af Magasin står en gratis karrusel og der sad hun i hvertfald i en time. Vi sluttede bytuen på Mc D., og hele vejen hjem prøvede Ellen at finde frem til hvornår vi igen kunne tage på bytur.

De fleste som ikke er fra Amager, kan ikke helt forstå hvorfor vi dog vil bo herude. Der er en tendens til at hade Amager. Og det kan jeg måske godt forstå i og med, at der stadig er virkelig belastede områder og de ægte “Amagermennesker” med røvgevir osv. Men jeg kan se på mine venner og bekendte, eksempelvis dem jeg gik i skole med, at langt største delen af os bliver hængende. Måske er det fordi vores bydel, Amager er:

Rummelig, central og fordi man bliver afhængig!

Vinderen af burgere og shakes fra Calories er Frankie Ellis. Tillykke – jeg sender dig en besked. Husk den sidste advent-konkurrence kører fra på tirsdag.

Hvis du vil læse mere Sydhavnsmor er du meget velkommen til at følge med på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Min fars og min nye hobby

Det er efterhånden noget tid siden det blev en “ting”. Jeg har egentlig altid brudt mig aller mest om at ligge på langs og lave

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top