May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

8 kvinder – og mødre jeg beundrer – sydhavnsmor.dk

img_0217

Som kvinderne i Sydhavnsmors venindebog fortjener disse kvinder et ekstra klik, og derfor deler jeg her endnu en omgang lækre damer – og mødre – de fleste kender jeg privat, og har i årets løb (inkl. slut 15′) interviewet dem om det der med at have børn.

Læs – eller genlæs de kloge ord fra de dejlige damer:

Katrine Greis-Rosenthal by HEIN Photography
Katrine Greis-Rosenthal by HEIN Photography

Katrine Greis-Rosenthal – mor til Esther Liv og August Levy, bonusmor til Emma Mai, skuespiller (og gift med Martin Greis-Rosenthal):

img_0215

 

img_0209

Mille Maria Dalsgaard – mor til en dreng, teaterleder i Sydhavn Teater (hvor jeg er næstformandskvinde i bestyrelsen) og skuespiller

 

img_0210

Isabella Molberg Pedersen – mor til pigerne Pixie og Charlie, designer og medejer af SHOP

 

img_0211

Suzanne Streiff – mor til Danielle og Sasha og pensionist

 

img_0213

Marie Rud Lundt – mor til drengene Marley, Mio og nyfødt babyboy, cand.pæd (og kæreste med faren til de tre lækre boys Tobias Jarnvig):

img_0214

 

img_0216

Kirsten Norholt – mor til Mathilde og skuespiller

 

img_0212

Szhirley Nova Beanca Rokahaim – mor til drengene Elton og Bille – sangerinde

 

img_0207

Heidi Keller – mor til Lauritz, Kandidat i Retorik og freelance skuespiller

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top