To af mine is-favoritter er B&J’s Chocolate Fudge Brownie – og Cookie Dough Icecream’s. Derfor har jeg efter bedste forsøg, lavet mine egne varianter af disse fantastiske is. De smager selvfølgelig ikke identisk med Ben & Jerry’s, men de er absolut eftertragtede hjemme i Sydhavnshytten hos både gæster og fastboende 😉
Det skal du bruge til at lave Cookie Dough Ice Cream:
-Denne nemme mælke – og sukkerfrie opskrift på is
–Denne opskrift på disse lækre proteinrige Cookie Dough kugler (uden mel og sukker) – laves dagen før du skal bruge isen, og sættes i køleskabet. Du kan godt spise nogle af kuglerne, da portionen giver flere kugler end du skal bruge til isen.
-50 g. mørk (85 %, evt. sukkerfri) chokolade.
Sådan gør du:
Lav isen som i opskriften ovenfor. Smuldr/skær så mange af de KOLDE Cookie Dough kugler du har lyst til efter smag i isen, tilsæt hakket chokolade og frys hele balladen ned en halv/ hel times tid før servering.
Denne is skal ud i god tid, inden den skal kværnes, da det tager sin tid at tø den op.
Prøv dig frem ift mængder. Jeg er spændt 🙂 OG husk at Cookie Dough kuglerne og isen også smager HIMMELSK hver for sig! 🙂