May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Massere af gode, nyere film du kan streame gratis

I får mig lige heeeelt au natural. Altså ikke nøgen, vel. Bare sminkefri. Jeg kan jo godt være fascineret af alt det fake, men samtidigt er jeg også bange for det. Og ønsker ikke selv at hoppe med på dén med kunstige bryster og den slags, selvom mine helt sikkert har set bedre dage. Jeg fordømmer ingen andre, jeg har det nu bare bedst med at mine er som de er, selvom det godt kan være en kende kedeligt at se på, hvis jeg ikke får god hjælp fra noget understøttende. Alligevel kan jeg godt overtales til at være en snydepels, når det gælder mine vipper.

Jeg stod ikke forrest i køen da der blev delt lange vipper ud til folket. Mine er blondere og kan dårligt ses med mindre jeg smører dem ind i mascara. Og eftersom jeg har fået bevilget tungere øjenlåg fra naturens side, siddder mascaraen ofte over- eller under mine vipper, i stedet for at sidde på dem. Irriterende. Derfor har jeg somme tider fået forlænget mine vipper med nogle få mm, senest af vippeladyen Julie, der har hjemmeklinik, LashPit By Julie, på Teglholmen, her i Sydhavnen. Hun er ikke bare hamrende sød, men selvfølgelig også rigtig dygtig til det hun laver. Første gang man får dem lavet tager det halvanden time at få single lashes, som jeg har fået. Jeg synes det ser mest naturligt ud, og eftersom jeg godt kan lide naturlig, selvom jeg er en snydepels. De fleste skal tilbage hver anden til tredje uge, afhængig af vippecyklus og’fyldes op’, hvis man vil have lange vipper konstant. De vipper der naturligt forgår mister nemlig de påsatte vipper, og for at man konstant skal have fyldige, flotte, sorte vipper – som altså ikke skal tilføjes mascara – skal man forbi Julie hver anden til tredje uge til en genopfyldning. Det tager ikke så lang tid, og koster også langt mindre. Det er forskelligt hvor lang tid det holder på én, pga. mine lidt tungere låg, mister jeg en del hår (og det er ikke Julies skyld – sådan har det været alle de gange jeg har fået det lavet forskellige steder) efter en uge. Min veninde kan have sine i en måned før der skal sættes nye vipper på.

 

FØR-BILLEDE (UDEN SINGLE LASHES)

EFTER-BILLEDER (MED SINGLE LASHES)

 

Jeg har fået lov til at give jer 20 % rabat hos Julie, første gang I kommer, hvis I skriver “Sydhavnsmor” i kommentarfeltet på hendes hjemmeside, hvor man booker tider, som I kan finde HER.

Man blir’ lissom bare lidt afhængig af sine dådyrvipper, og så er det bare så skide bekvemt ikke at skulle bruge tid om morgenen på at se godt ud, når man også skal smøre madpakker, vaske børnerumper og servere morgenmad til avlet, inden man vælter ud af døren for at nå børnehave og fritidshjem/skole, og undgå en skideballe fra læreren.

Jeg får til gengæld flashet vipperne for sjældent for tiden. Martin arbejder meget, og jeg er ofte stavsbundet til hjemmet. Det lyder hårdere end det er, for jeg er nu også ret tosset med en sofaflader efter ungernes sengetid, hvor jeg gerne streamer en serie eller film, mens jeg ligger på langs og kører chokolade ned med mint- eller appelsinsmag. Ja, faktisk spiser jeg ofte nærmest en hel plade chokolade ned på en dag, selvom jeg går og taber mig på Sense. 

Jeg har hørt om Filmstriben før, men jeg havde glemt alt om den fine service, vores biblioteker udbyder helt gratis. Den anden dag så jeg “Stille Hjerte” med Ghita Nørby og Morten Grunwald – den var virkelig god og rørende, og jeg har længe ville se den, og blev noget så glad, da jeg opdagede at den lå på Filmstriben og kunne ses uden at jeg skulle punge en rød reje op. Det er knagme en god service!

Det eneste man skal gøre for at se filmen er at klikke ind på Filmstriben, og indtaste sit kodeord og password til biblioteket, dvs. dit CPR-nr og det password du bruger, når du låner bøger på biblioteket. Så får du adgang til et hav af gode film. Jeg kan fx fortælle at storsuccesen The Square med supersnacken Claes Bang og verdens sejeste Elisabeth Moss, der har hovedrollen i The Handmaids Tale,  kan ses derinde. Ligesom fx Django og mange andre nyere film… Jeg synes I er så søde til at tippe mig om gode fund, og derfor synes jeg dælme også I skulle kende til denne suveræne tjeneste, hvis ikke I allerede kender den?

Jeg er jo kæmpe fan af både Netflix og HBO Nordic, men det er ikke alle film der ligger derinde. Desuden bruger vi meget Min Bio herhjemme til ungerne, som ungerne elsker, og som jeg nogle gange også kan ærgre mig over vi har, fordi jeg sjældent har min telefon i fred 😉 Men inde på Filmstriben ligger der en masse film og venter på at blive set af mig… og dig…, jeg har jo fx aldrig set Swinger og All Inclusive – to danske film der er lavet for et par år siden. Har I set dem, og er de værd at se? Jeg fornemmer lidt at Django og The Square måske er smartere at bruge sin tid på?! Uanset hvad man er til, er der i hvert fald rig mulighed for at finde en masse gratis film på sitet, og jeg håber I bliver lige så glade for kendskabet, som jeg har været indtil nu.

Del på Facebook

3 kommentarer til “Massere af gode, nyere film du kan streame gratis”

  1. Swinger er absolut spild af tid. All inclusive er rimelig sjov. Håber du får tid til at se film. Og tak for tippet 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top