May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sydhavnsmors venindebog: Mia Jexen

Jeg giver i dag ordet til en kvinde og veninde, med et stort talent:

image

Mia Jexen – Skuespiller, Kunstner og Blogger

Oprindeligt vokset op i et hippiehjem i Hellerup, nu bosat på Indre Vesterbro, i København.

 

Jeg kender May (Sydhavnsmor) gennem vores fælles veninde og kollega Mathilde Norholt. Mathilde havde en dag taget May med ud på optagelserne til 2900 Happiness, og jeg faldt pladask for May’s skønne ærlige natur og helt ekstremt gode humor.

Jeg værdsætter højest i et venskab at man er ærlig, trofast, loyal og mest af alt aldrig holder ude eller svigter. Jeg kan ikke klare finkerri eller klikker. Og det har aldrig sagt mig noget at holde sammen i en gruppe, hvor nogen andre ikke er velkommen. The more the merrier!

Min yndlingsbog er uden tvivl “Nuets kraft”. Jeg har læst den adskillige gange og bliver lige overrasket hver gang. Den har hjulpet mig igennem meget svære tider mange gange. Og sjovt nok var det tilfældigvis den bog, jeg fik et signeret eksemplar af, af Dennis Quaid, da vi var færdige med optagelserne på Fortitudes anden sæson. Han kender Echard Tolde!! Wow jeg har aldrig været så starstruck!

Min yndlings film… åhhh det er svært fordi jeg har så mange, men er vild med “Dancer in the dark”. Jeg er kæmpe fan af både Bjørk og Lars Von Trier, så det er jo den perfekte kombi. Jeg er også vild med “Amelie fra Monmartre”, wow den er så fin! Musikken i en film betyder helt utroligt meget for mig.

image

image

Min yndlings ret….åhhh den er også svær. Jeg elsker ALT mad, men er grundet en kronisk sygdom (Colitis Ulcerosa) “tvunget” til at leve enormt sundt. Men jeg prøver alligevel at have en fest med min mad, og aldrig blive fanatisk. Når jeg virkelig skal forkæle mig selv så skal det være noget med remoulade! Hahaha… Remoulade er noget af det jeg savner allermest når jeg filmer i udlandet. Men min største craving er træstammer, flødeskumskager og chips.

Det bedste jeg ved er at være sammen med min familie. Og helst allesammen på en gang. Jeg er meget tæt med allesammen. Både mine søskende og alle mine fætre og kusiner er næsten allesammen samme alder, og jeg betragter dem, som nogle af mine bedste venner. Vi har mange traditioner og samles til alle’s fødselsdage! I December er der så mange fødselsdage og traditioner at vi ses hver uge! Og vi har det bare altid så sjovt.

Jeg vil aldrig svigte min familie eller mine venner. Holde ude eller mobbe!

Min drøm er at blive helt rask, (min sygdom er kronisk, men jeg giver aldrig op) fortsat leve af at være kunstner og blive mor en dag.

Følg Mia på hendes blog: Mimomimo.dk

image

image

Del på Facebook

2 kommentarer til “Sydhavnsmors venindebog: Mia Jexen”

 1. Hej Mia Jexsen

  Jeg skriver til dig – fordi jeg gerne vil se hvad du har malet af billeder – hvis jeg går på Google og søger dig kommer der alt muligt andet frem om dig – end dine malede billeder – har du en side jeg kan gå ind på – jeg er ikke på facebook

  Venlig hilsen Lis

  1. Hej Lis
   Jeg skal netop til at male igen faktisk.
   Du kan kontakte mig på min Instagram profil. Eller facebook.
   Vh Mia

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top