May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min “bloggermor” har frittet mig for 20 spørgsmål

cyklehjelm1

Christina, der er min og de andre premium-bloggeres “bloggermor”, har stillet mig 20 spørgsmål, som i søndags blev udgivet på hendes egen blog – Bittebitte.dk.

 

Hvis du vil læse med, kan du gøre det lige her.

Ha’ en dejlig fredag venner! 🎉❤️

Og jo, jeg har cykelhjelm på – læs om min smarte hjelm her 🙂

Del på Facebook

2 kommentarer til “Min “bloggermor” har frittet mig for 20 spørgsmål”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top