May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

VERDENS HURTIGSTE SNACKKUGLER

image

Eftermiddage på teatret resulterer ofte i, at jeg lige stikker snotten i skabet for at se om der er nogle kiks-left-overs, eller andre (usunde) snacks. Så det er nok ikke såååå mærkeligt, at der til min store overraskelse var sneget sig nogle ekstra kilo på sidebenene, indenfor en relativ kort periode. Derfor blev jeg ret glad, da jeg skulle poste et billede fra forberedelserne til Zeppelins kommende forestilling Frostbrødre, og lige opsnappede Ibi Støvings mega nemme tip til verdens hurtigste snackkugler.

Det skal du bruge: 

Figenstænger (dem du køber i butikken) – eller en figenrulle

Lidt honning (kan undlades)

Ristet kokos/gojibærpulver/acaipulver/lakridspulver/kakaopulver

Gør sådan her:

Rul de kedelige (det kalder Ibi dem) figenstænger, til kugler. Rul dem derefter i lidt honning og ristet kokos/gojibær – eller acaipulver (eller hvad du lige har i køkkenet, fx lakridspulver).

Så ka’ du være, at du har nemmere ved at holde nallerne fra de sukkerfyldte kiks (på teatret, May!).

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “VERDENS HURTIGSTE SNACKKUGLER”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top